Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Tepki
931
@Astroloji EL Kitabı benim kankim var bitane yani ben öyle saniyordum buaralar iyice sacmalamaya başladı,arkadaş ortamıni bozmaya çalışıyor,bu bir günes tutulmasinin etkisimidir ahaha
2 tane önemli tutulma oldu. Bu mümkün, ama bir insanda var olmayan duygu açığa çıkmaz. Muhtemelen o hep öyleydi ve bu tutuma da açığa çıktı. Şükür dilemelisin. İki tutulmanın arasında yaşadıysan bu olayı hiç ardına arkasına düşme, hayatından çıkar gitsin. Ama gözden çıkaramayacağın birisi ise arana mesafe koy ve o tavrını düzeltmedikçe bu mesafeden ödün verme sevgili Filiz . Bazen hayatımızdan birilerinin gitmesinden hayır vardır..

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.857
2 tane önemli tutulma oldu. Bu mümkün, ama bir insanda var olmayan duygu açığa çıkmaz. Muhtemelen o hep öyleydi ve bu tutuma da açığa çıktı. Şükür dilemelisin. İki tutulmanın arasında yaşadıysan bu olayı hiç ardına arkasına düşme, hayatından çıkar gitsin. Ama gözden çıkaramayacağın birisi ise arana mesafe koy ve o tavrını düzeltmedikçe bu mesafeden ödün verme sevgili Filiz . Bazen hayatımızdan birilerinin gitmesinden hayır vardır..
Çok guzel söyledin teşekkür ederim ❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.353

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.353
Valla ağzına sağlık
Bn daha önce dedim ama beni dinlemedi

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.857
Balık baştan kokar o doğum gününde belliydi
Valla en iyisi tek olmak ağrısız başın
Evet yalnızlık zor ama mecburen oluyoruz çünkü kimse sen gibi olmuyor
ÇOk yoruldum valla insanlarin arasini yapmaktan
Ama 2aydir uzagim herseyden ama gene bana yansiyor

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.857
Eğer 1983 martta doğduysanız Kuzey düğümünüz ikizler. Tarih yanlış olabilir mi? 18 sen sonrasıysa düğüm değişebilir çünkü yükselen içinde doğum saati ve doğum yeri gerekiyor
Dogum tarihim dogru 18mart.1983 günü gunüne alınmış,bursa dogumluyum

Tepki
931
Dogum tarihim dogru 18mart.1983 günü gunüne alınmış,bursa dogumluyum
Kuzey düğümünüz ikizler o zaman:)
Bu aslında Kuzey Ay Düğümü İkizler olanların çok tipik bir konusu Güney Ay Düğümü Yay’dan geliyorlar. Yay tarafı genellikle büyük resme odaklanma, haklı çıkma, öğüt verme, sürekli doğruları savunma eğilimi taşır. Bu yüzden farkında olmadan “hakemlik” yapma, insanları yönlendirme, hatta barıştırma rolünü üstlenebiliyor olmalısın.

İnsanlar senden çözüm beklediğinde “Ben seni anlıyorum, ama bunu sizin çözmeniz lazım.” gibi yumuşak bir şekilde geri çekilmeyi öğrenmelisin..
Her şeyin çözümünü bulmak zorunda değilsin.
Sen insanların arasındaki sorunlara ara bulucu olmak zorunda değilsin.

“Benim görevim sadece öğrenmek, iletişim kurmak ve merak etmek.” diyerek kendini rahatlatabilirsin.

Daha küçük, gündelik ve basit konulara odaklanmak, sürekli büyük yük üstlenmekten kurtarır.
Ayrıca “tarafsız kalmayı” öğrenmek çok önemli. Birine hak verip diğerini haksız çıkarma tuzağına düşmemelisin.

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.857
Kuzey düğümünüz ikizler o zaman:)
Bu aslında Kuzey Ay Düğümü İkizler olanların çok tipik bir konusu Güney Ay Düğümü Yay’dan geliyorlar. Yay tarafı genellikle büyük resme odaklanma, haklı çıkma, öğüt verme, sürekli doğruları savunma eğilimi taşır. Bu yüzden farkında olmadan “hakemlik” yapma, insanları yönlendirme, hatta barıştırma rolünü üstlenebiliyor olmalısın.

İnsanlar senden çözüm beklediğinde “Ben seni anlıyorum, ama bunu sizin çözmeniz lazım.” gibi yumuşak bir şekilde geri çekilmeyi öğrenmelisin..
Her şeyin çözümünü bulmak zorunda değilsin.
Sen insanların arasındaki sorunlara ara bulucu olmak zorunda değilsin.

“Benim görevim sadece öğrenmek, iletişim kurmak ve merak etmek.” diyerek kendini rahatlatabilirsin.

Daha küçük, gündelik ve basit konulara odaklanmak, sürekli büyük yük üstlenmekten kurtarır.
Ayrıca “tarafsız kalmayı” öğrenmek çok önemli. Birine hak verip diğerini haksız çıkarma tuzağına düşmemelisin.
Evet çok guzel bir tespit yeminle beni anladınız aynisı ben ahaha

Çok teşekkürler ❤️

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar