Ücretli özele giriyor onlar, bizde yaptırmıştıkŞimdi şöyle canım o sağlık ocağındaki olanların zamanını hatırlatıyor.
Ben diğerlerini duydum.
Çocuk doktorumuz demişti.
Sadece ücretlimi değil mi onu bilmiyordum.
Ücretli özele giriyor onlar, bizde yaptırmıştıkŞimdi şöyle canım o sağlık ocağındaki olanların zamanını hatırlatıyor.
Ben diğerlerini duydum.
Çocuk doktorumuz demişti.
Sadece ücretlimi değil mi onu bilmiyordum.
Hayırlısı olsunDaha sünnet yaptırcaz inşallah şu dayısının hastane işi biterse.
kafam aysın bir sakinlim kısa zamanda ettirek dedi eşim
Anladım.Ücretli özele giriyor onlar, bizde yaptırmıştık
İnşallahHayırlısı olsun
Sağlık ocağı da yapıyormuş eczaneden alıpÜcretli özele giriyor onlar, bizde yaptırmıştık
Japonyamı yuh aÇocukları okula yolladım
Kızdan dönüşte markete uğradım sebze meyve aldım
Eve geldim sessizlikte bi kayfe içtimm
Evi topladım
Yemek yaptım
Kızın okul için cuma günü Japonya günüymüş kostümcü buldum ondan kimono kiraladım
Kalan aksesuarları aldım
Markete yine uğradım dönüşte
Afiyet olsun canımSaat 2 de öğlen yemeği yedik.
Eşimle.
Kahve içtik
Umutu yukarıya çıkardı,
Sonra sipariş bildirimi gelince geri gider .
Afiyet olsun canımKahvalti yaptik surlarda kahve ictik şimdi kankanın pastasını aldım eve gidiyorum
Enee herşey bitti japonya falanmı oluyor simdiÇocukları okula yolladım
Kızdan dönüşte markete uğradım sebze meyve aldım
Eve geldim sessizlikte bi kayfe içtimm
Evi topladım
Yemek yaptım
Kızın okul için cuma günü Japonya günüymüş kostümcü buldum ondan kimono kiraladım
Kalan aksesuarları aldım
Markete yine uğradım dönüşte
Sağol canımAfiyet olsun canım
Bizimkinlerde piknige bile gotürmüyor aEnee herşey bitti japonya falanmı oluyor simdibiz okulda bi tek yerli malı haftası görürdük
ama çok güzel kaliteli okullar var artık şahane etkinlikleri var
Maşallah bugün hamaratsın
Bende hiç bilmiyorum yigenlerimin 2si türkiyedekiler büyük olan öğretmeni heryere götürüyor küçük olanı daha piknige bile gitmediler dedigin gibi öğretmenlede alakalı sanırımBizimkinlerde piknige bile gotürmüyor a
Yok iğneleri ücretli alıyorsun demek istedimSağlık ocağı da yapıyormuş eczaneden alıp
Bn hastanede yaptırdım zaten her ay gidiyorduk kontrole
Bizimkisi kitaplar bitmeden olmaz dedi,bayram sonrasi okuma bayrami olcak,ama piknik yaparmi gezi yaparmi belli degilBende hiç bilmiyorum yigenlerimin 2si türkiyedekiler büyük olan öğretmeni heryere götürüyor küçük olanı daha piknige bile gitmediler dedigin gibi öğretmenlede alakalı sanırım
3gün sonra nedenki zaten tarihin belliBendee sabah 7.30 kalktık hazırlandık dr gittik kontrolleri yaptırdım 3 gün sonra tekrar gel dedi ama gün tutmadığ için salı gününe gideceğim (ne gerek varsa) görelim ameliyattan önce dedi. Esimle eve geldim kahvaltı hazırladı yedik içtik işe gitti bende öğlen oglanı uyuttum yattık kalktıkdaha popçikimi oynatmadım