Amaan cokta şey sanki sabah kitabı okutsun öğlen piknige götürsün yurt dısında vallahi ablamın cocuklar ya evdeler ya gezidelerBizimkisi kitaplar bitmeden olmaz dedi,bayram sonrasi okuma bayrami olcak,ama piknik yaparmi gezi yaparmi belli degil

Amaan cokta şey sanki sabah kitabı okutsun öğlen piknige götürsün yurt dısında vallahi ablamın cocuklar ya evdeler ya gezidelerBizimkisi kitaplar bitmeden olmaz dedi,bayram sonrasi okuma bayrami olcak,ama piknik yaparmi gezi yaparmi belli degil
Sezaryan olcak kişiyemi diyirBu dövletteki dr’lerde tahtalar eksik mi ne bana mı rabbim seçerek yolluyor anlamış değilim bugün az daha çatı muaynesi yapacaktıpantolonu çıkar dedi pardon dedim? Ne alaka ben mani olmasam pandik atacağdı delimidir nedir
Ayy bilsem anlamadım esimde kızdı beni isten kovacaklar hayır bide aynı dr denk gelmiyorsun3gün sonra nedenki zaten tarihin belli
Son dinlenmi diyim son popcigini yatırmanmi diyim a
Eveett diyorum ya sapıtıyorlar bazenSezaryan olcak kişiyemi diyir
Aman sende ne meraklısın pikniğe otur evindeBizimkisi kitaplar bitmeden olmaz dedi,bayram sonrasi okuma bayrami olcak,ama piknik yaparmi gezi yaparmi belli degil
Her ay proje ile ilerliyor okuluJaponyamı yuh a
Takipli doktora hep gitme yok muAyy bilsem anlamadım esimde kızdı beni isten kovacaklar hayır bide aynı dr denk gelmiyorsunsanki o mu görecek tekrar
her seferinde başka dr oluyor
Yok canım şehir hastanesine randevusuz gidiyosun hangisi denk gelirse icabta ona gidiliyor doğumda o şekilde kim denk gelirse o yapacak.Takipli doktora hep gitme yok mu
SağolAfiyet olsun canım
Aaa hayırdır geçmiş olsun canı m neyi varBnm kızım hasta oldu
Serum. Yiyoruz
Boğazları kötü olmuşAaa hayırdır geçmiş olsun canı m neyi var
Bnm kızım hasta oldu
Serum. Yiyoruz
Gecmis olsun canimBoğazları kötü olmuş
Ateşi de vardı
Çok geçmiş olsun yaBnm kızım hasta oldu
Serum. Yiyoruz
Ya kaçırmışım canım geçmiş olsuunDayısını da pazar günü hiç göstermemişler.
Pazartesi de duyduk makineye bağlamışlar.
Dün de camdan bi bakmışlar.
uzaktan .
Evet çağırıyorlar yaa. Benim de ptesiydi doğum cuma çağırdı nst ye bağlattıBendee sabah 7.30 kalktık hazırlandık dr gittik kontrolleri yaptırdım 3 gün sonra tekrar gel dedi ama gün tutmadığ için salı gününe gideceğim (ne gerek varsa) görelim ameliyattan önce dedi. Esimle eve geldim kahvaltı hazırladı yedik içtik işe gitti bende öğlen oglanı uyuttum yattık kalktıkdaha popçikimi oynatmadım
Geçmiş olsuun canımBnm kızım hasta oldu
Serum. Yiyoruz
Gecmis olsun canim
Gecmicek gene sürekli tekrarlıyor
Çok geçmiş olsun ya
Sağolun kızlarYa kaçırmışım canım geçmiş olsuun
Evet çağırıyorlar yaa. Benim de ptesiydi doğum cuma çağırdı nst ye bağlattı
Geçmiş olsuun canım