Alcan tabi anne olmak kolay değilbendeeeeeeeekilo aldım yaa

Alcan tabi anne olmak kolay değilbendeeeeeeeekilo aldım yaa

Kız sen kilo vermedin mi zaten kaç kilo aldın kiAynen öyle farkında olmak bilmek pek işe yaramıyor harekete geçmek zor geliyor... başla başla beraber baslayalim
Yok artık kaç olsun 58 mi![]()
![]()
![]()
Tutuyorum ipleri... bıraktığım da geri alıyorum...sal bırak dengelemeye çalışıyorum...60-62 arası gidip geliyorumKız sen kilo vermedin mi zaten kaç kilo aldın ki
56Aynen öyle farkında olmak bilmek pek işe yaramıyor harekete geçmek zor geliyor... başla başla beraber baslayalim
Yok artık kaç olsun 58 mi![]()
![]()
![]()

9.5 kilo aldım hepsini verdim geri 5,5 kilo aldımKız sen kilo vermedin mi zaten kaç kilo aldın ki

Allah'ım Allah'ım kiloya bak56
9.5 kilo aldım hepsini verdim geri 5,5 kilo aldım
Aman sen kilo almamışsın bende doğumlar da kilo almadım ama emzirme dönemi ne bulduysam yedim56
9.5 kilo aldım hepsini verdim geri 5,5 kilo aldım
Kaç düşünüyorsun ki boyun kaçTutuyorum ipleri... bıraktığım da geri alıyorum...sal bırak dengelemeye çalışıyorum...60-62 arası gidip geliyorum
1.60 boyum yaş oldu 44...yas ilerleyince kilo vermek zorlaşıyor...onun için ipleri sıkı tutmaya çalışıyorum biraksam Alacam...59 ları görmek ve sabitlenmek istiyorum ama nerrrrdeeeeKaç düşünüyorsun ki boyun kaç
Aynen bana en son gittiğim diyetisyen yaş gereği çok fazla 55lere inmenin iyi olmadığını söyledi benim de boyum 1,58 onun için boya uygun ideal kiloyu yaşı da baz alınca 3/4 kilo sorun değil. Mesela diyetisyen benim için 62 kilonun uygun olduğunu söylemişti.1.60 boyum yaş oldu 44...yas ilerleyince kilo vermek zorlaşıyor...onun için ipleri sıkı tutmaya çalışıyorum biraksam Alacam...59 ları görmek ve sabitlenmek istiyorum ama nerrrrdeeee