Çikocan
❤️ B.K-69.85.G.K-62.8.Hedef şimdilik 58 ❤️
Geçmiş olsun canım nasıl oldu kuzu?Boğazları kötü olmuş
Ateşi de vardı
Geçmiş olsun canım nasıl oldu kuzu?Boğazları kötü olmuş
Ateşi de vardı
Çok şükür iyi şuan ateş çıkmasında yeterGeçmiş olsun canım nasıl oldu kuzu?
Dün bende gezmeye gittim babasi okuldan almıs geldi,arka taraftaki kapı ceyran yap eylülün çenesine çarp mosmor,adıma attim iceri kiyamet kopuyorÇok şükür iyi şuan ateş çıkmasında yeter
Çok şükür canım iyi olsun kuzucukÇok şükür iyi şuan ateş çıkmasında yeter
Amaaaaan kız nasıl olmuş şansa bak ne canı yanmıştır yavrumunDün bende gezmeye gittim babasi okuldan almıs geldi,arka taraftaki kapı ceyran yap eylülün çenesine çarp mosmor,adıma attim iceri kiyamet kopuyor
Ama seninki özel canım ben gittigimde aynı dr denk gelmicemki ama neyse bakalım gideriz heraldeYa kaçırmışım canım geçmiş olsuun
Evet çağırıyorlar yaa. Benim de ptesiydi doğum cuma çağırdı nst ye bağlattı
Geçmiş olsuun canım
Ayy vallla babasina bırakırsan öyle oluyorÇok şükür canım iyi olsun kuzucuk
Amaaaaan kız nasıl olmuş şansa bak ne canı yanmıştır yavrumun
Yemişsindir adamıda sen şimdi zaten gıcık oluyonAyy vallla babasina bırakırsan öyle oluyor
Benden çok bağırıyor sussana bir dedim ne oldugunu anlayimYemişsindir adamıda sen şimdi zaten gıcık oluyon
O sen paralıcaksın korkusuna bagırmıstır korkmus gibi yapmıştırBenden çok bağırıyor sussana bir dedim ne oldugunu anlayim
Günaydın hoşgeldin canım nasılsın? Umut ne yapıyor dr kontrolü ne zaman sizinGünaydın
Teşekkür ederim Seda iyi çok şükür@Bitterçikilata kızına geçmiş olsun şimdi nasıl durumu ??
Olacağı varmışAyy vallla babasina bırakırsan öyle oluyor
Bişey olmadı dimiDün bende gezmeye gittim babasi okuldan almıs geldi,arka taraftaki kapı ceyran yap eylülün çenesine çarp mosmor,adıma attim iceri kiyamet kopuyor
Sıyrılıp morarmisBişey olmadı dimi
Ben bu ay sonu tekrar olcamBnmde migren tuttu
Reglde 4 gün erken oldum
Komple komple bitiğim
Size armağan bu şarkı
Aman aman senin kızda kuduruk durmuyor ki yerindeSıyrılıp morarmis