Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.933
Biseyler varmis ailesi arkasinda ama kız hatirlamiyor
Kız neyi hatırlamıyor orayı anlamadım? Ne yaşadığınımı neyle tehdit edildiginimi ayy Allah hidayet versin gençlerede herşeyi normalleştire normalleştire neler geliyor başlarına yazık çok üzücü çok..
Yenidoğana veriyorlar diye hatırlıyorum unuttum herşeyi hahahaha
:D kızz hatırlaman çokta uzak değil şimdi başlasan 9 ay sonra çok daha hatırlarsın hahahaha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
97.693
22 yaşındaki abiyle 16 yaşındaki kardeş katledilmiş 6 Mayıs'ta olmuş galiba
Geçende bizim sitenin altında birini kurşunlamışlar ölmüş
Tehdit edilşyormuş
Ya sekip parkta çoluk çocuğumuz var gelse iyiden dallasa döndük :(

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
138.522
Kız neyi hatırlamıyor orayı anlamadım? Ne yaşadığınımı neyle tehdit edildiginimi ayy Allah hidayet versin gençlerede herşeyi normalleştire normalleştire neler geliyor başlarına yazık çok üzücü çok..

:D kızz hatırlaman çokta uzak değil şimdi başlasan 9 ay sonra çok daha hatırlarsın hahahaha
Göya gitmisler şöyle otel var gidelim gittik ictik çay sonrasini hatirlamiyorum diyor,cocuk bisey olmadi demis bastan,okadarmı saf olur insan yaa ailesini kandiriyor,ama tedaviye basladilar,dün ordaydim,odayi yerle bir etti kendini yoldu vuruyor kendine .... çocuğu hayatimi maf etti falan filan

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
97.693
Göya gitmisler şöyle otel var gidelim gittik ictik çay sonrasini hatirlamiyorum diyor,cocuk bisey olmadi demis bastan,okadarmı saf olur insan yaa ailesini kandiriyor,ama tedaviye basladilar,dün ordaydim,odayi yerle bir etti kendini yoldu vuruyor kendine .... çocuğu hayatimi maf etti falan filan
Bişeyler atmıştır içine faydalanmak isteyen herşeyi yapar
Rabbim kötüyle karşılaştırmasın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar