Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.424
Göya gitmisler şöyle otel var gidelim gittik ictik çay sonrasini hatirlamiyorum diyor,cocuk bisey olmadi demis bastan,okadarmı saf olur insan yaa ailesini kandiriyor,ama tedaviye basladilar,dün ordaydim,odayi yerle bir etti kendini yoldu vuruyor kendine .... çocuğu hayatimi maf etti falan filan
Otele gitmişmi çayina ilaç mi atmişlar neyi hatırlamıyorum diyor anlamadım buda bir suç yani kendini yolmakta fayda yok ailesine bahsedip gereken yerlere sikayetçi olmaları gerekiyor.

Bu gençlerde nuri alço filmimi izliyor nedir

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
139.740
Otele gitmişmi çayina ilaç mi atmişlar neyi hatırlamıyorum diyor anlamadım buda bir suç yani kendini yolmakta fayda yok ailesine bahsedip gereken yerlere sikayetçi olmaları gerekiyor.

Bu gençlerde nuri alço filmimi izliyor nedir
Gitmis iste gerisini hatirlamiyorum demis,ailesi biliyor ama benim bildigimi bilmiyor,banada söyleyen benim kız

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.424
Gitmis iste gerisini hatirlamiyorum demis,ailesi biliyor ama benim bildigimi bilmiyor,banada söyleyen benim kız

Allah yardımcısı olsun ya şok üzücü hayatı bitti kızın işte ailesinede kolaylıklar versin rabbim uğraş dur işte. Ben karşıyım işte 16-17 yasindaki kızların sevgilisi mi olur? Geçen müge anlıda gördüm adam belki 50 yasinda 17 yasında sevgilisi bebekleri varmis hamile bırakmış neymiş çok seviyorlar birbirlerini utanç verici!!

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
139.740
Allah yardımcısı olsun ya şok üzücü hayatı bitti kızın işte ailesinede kolaylıklar versin rabbim uğraş dur işte. Ben karşıyım işte 16-17 yasindaki kızların sevgilisi mi olur? Geçen müge anlıda gördüm adam belki 50 yasinda 17 yasında sevgilisi bebekleri varmis hamile bırakmış neymiş çok seviyorlar birbirlerini utanç verici!!
Amin canim valla kızlarımız var malesefki kimseye mâna bulamiyorum Rabbim iyilerle karşılastırsin
Mügedeki kıza ilk önce tecavuz etmis sonra kız hamile kalmiş,kızin aklina girmis kız gene ona gitmiş,annesi iste çağresiz bende çok sinir oldum o adami verseler boğardi herkes,müge dedi agzında diş kalmamış 17yasinda cocugunlami geziyorsun

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.424
Amin canim valla kızlarımız var malesefki kimseye mâna bulamiyorum Rabbim iyilerle karşılastırsin
Mügedeki kıza ilk önce tecavuz etmis sonra kız hamile kalmiş,kızin aklina girmis kız gene ona gitmiş,annesi iste çağresiz bende çok sinir oldum o adami verseler boğardi herkes,müge dedi agzında diş kalmamış 17yasinda cocugunlami geziyorsun
Amin canım doğru diyorsun devir çok kötü sen sahip çıksan kızına elin ogluna el sahip çıkmıyor aynı fikirde değiller saldım çayıra misali.
Ben çok izleyemiyorum müge anlı çok bağrışma oluyor tv’den bakmıyorum oğlum korkuyor bir iki denedimde benden daha çok dikkatini çekti panik oldu bende farkedince telefondan falan bakıyorum arada.adamın tipine zaten gelmisine gecmisine sövecem simdi Allah belası pis sapık sübyancı

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
139.740
Amin canım doğru diyorsun devir çok kötü sen sahip çıksan kızına elin ogluna el sahip çıkmıyor aynı fikirde değiller saldım çayıra misali.
Ben çok izleyemiyorum müge anlı çok bağrışma oluyor tv’den bakmıyorum oğlum korkuyor bir iki denedimde benden daha çok dikkatini çekti panik oldu bende farkedince telefondan falan bakıyorum arada.adamın tipine zaten gelmisine gecmisine sövecem simdi Allah belası pis sapık sübyancı
Kız geliyor içim rahat ediyor,güzel uyuyorum
Ama aklim hep istanbulda napiyor,kacta gitti,yoldami yada dısarimi çıktı,yani buyüyüncede zor

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.424
Merhaba

evet eşim bugün yeni işine başladı.
Paket oldukça çıkacakmış
Bu sipariş işinde.
Bazı vakitler sipariş olmadığında
Evde imiş.
Artık öğlen yemeğide hazırlamaya başladım haha
Nereye basladı canım hayırlı ugurlu olsun

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.424
Arabası yok ama kiralayip geliyor ahaha çok zengoya
Evlencek zatende orda kalirlar cocukta orda
:D yani öyle zengo gibi düşünmede şimdi mesela bazı kartlarda araç kiralama belirli günler indirimleri falan oluyor bizde araba yokken çok kiralardık saatlik falan çok uyguna denk gelirdi :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar