Video mu almis simdi öyle skandallar cıkıyor geneldeBugün arkadaşın kızı sinir krizi gecirdi onla uğraştık bugün,kız 19yasinda çocukla biseyler yaşamışlar tehtit ediyormus anladigim kadarinla
Video mu almis simdi öyle skandallar cıkıyor geneldeBugün arkadaşın kızı sinir krizi gecirdi onla uğraştık bugün,kız 19yasinda çocukla biseyler yaşamışlar tehtit ediyormus anladigim kadarinla
Yaa foto filan mi varmış elindeBugün arkadaşın kızı sinir krizi gecirdi onla uğraştık bugün,kız 19yasinda çocukla biseyler yaşamışlar tehtit ediyormus anladigim kadarinla
Video mu almis simdi öyle skandallar cıkıyor genelde
Biseyler varmis ailesi arkasinda ama kız hatirlamiyorYaa foto filan mi varmış elinde
Ailesi sahip çıkıyorsa avucunu yalar serseri
Yenidoğana veriyorlar diye hatırlıyorum unuttum herşeyiBen bilmediğim için sormadım o da şunu da kullan demedi
Şikayetçi filan olsalarBiseyler varmis ailesi arkasinda ama kız hatirlamiyor
Rabbim kötüye fırsat verdirmesinBiseyler varmis ailesi arkasinda ama kız hatirlamiyor
Amin yaRabbim kötüye fırsat verdirmesin
Kız neyi hatırlamıyor orayı anlamadım? Ne yaşadığınımı neyle tehdit edildiginimi ayy Allah hidayet versin gençlerede herşeyi normalleştire normalleştire neler geliyor başlarına yazık çok üzücü çok..Biseyler varmis ailesi arkasinda ama kız hatirlamiyor
Yenidoğana veriyorlar diye hatırlıyorum unuttum herşeyi
Ben görmedim nolmuş aksam haber izlemedimAmin ya
Peki ya Esenyurt'ta ki olay çok üzücü
22 yaşındaki abiyle 16 yaşındaki kardeş katledilmiş 6 Mayıs'ta olmuş galibaBen görmedim nolmuş aksam haber izlemedim
Geçende bizim sitenin altında birini kurşunlamışlar ölmüş22 yaşındaki abiyle 16 yaşındaki kardeş katledilmiş 6 Mayıs'ta olmuş galiba
Gördüm bende dün plastik kelepceyle bağlamışlar bogazlarini kesmisler,ne üzüldüm22 yaşındaki abiyle 16 yaşındaki kardeş katledilmiş 6 Mayıs'ta olmuş galiba
Göya gitmisler şöyle otel var gidelim gittik ictik çay sonrasini hatirlamiyorum diyor,cocuk bisey olmadi demis bastan,okadarmı saf olur insan yaa ailesini kandiriyor,ama tedaviye basladilar,dün ordaydim,odayi yerle bir etti kendini yoldu vuruyor kendine .... çocuğu hayatimi maf etti falan filanKız neyi hatırlamıyor orayı anlamadım? Ne yaşadığınımı neyle tehdit edildiginimi ayy Allah hidayet versin gençlerede herşeyi normalleştire normalleştire neler geliyor başlarına yazık çok üzücü çok..
kızz hatırlaman çokta uzak değil şimdi başlasan 9 ay sonra çok daha hatırlarsın
Amaaan çok korkunç allah muhafaza yaGördüm bende dün plastik kelepceyle bağlamışlar bogazlarini kesmisler,ne üzüldüm
Görmedim ay görmimde ben dayanamıyorum böyle olaylara ya22 yaşındaki abiyle 16 yaşındaki kardeş katledilmiş 6 Mayıs'ta olmuş galiba
Bişeyler atmıştır içine faydalanmak isteyen herşeyi yaparGöya gitmisler şöyle otel var gidelim gittik ictik çay sonrasini hatirlamiyorum diyor,cocuk bisey olmadi demis bastan,okadarmı saf olur insan yaa ailesini kandiriyor,ama tedaviye basladilar,dün ordaydim,odayi yerle bir etti kendini yoldu vuruyor kendine .... çocuğu hayatimi maf etti falan filan