Elif_Eylul
Daimi Üye
- #86.121
Gunaydin 

Biz senmiyiz yatalım hıhOoo uyanmıslar
Ohaaaa okula götürdüm geldim disarlari süpurdüm,simdi icerlere giristim,bugün temizlik günuBiz senmiyiz yatalım hıh
Sen bulursun gezecek vakit hıhOhaaaa okula götürdüm geldim disarlari süpurdüm,simdi icerlere giristim,bugün temizlik günu
5. Haftamı ule madem okader ataklı atraksiyonlu geçiriyonuz burda rol mü yapıyorsunuzAa 5. Hafta atağı vardı kız ilki oyduya atak haftaları gazı çok oluyor. Normalde çok şükür diyim
Daha çok pandik atak
Evet canım ya hayırlısı inşAlllah aksi bi durum olmazsa tarihimiz belliYaa seninde belli olmuş hayırlısı olsuun. Başka gelişme var mu? Okuyamadım konuşmaları hızlı hızlı geçtim
Vardır planı öglene kadar işleri bitirip ya biri gelir ya birine giderSen bulursun gezecek vakit hıh
Şuanda bişey diyememVardır planı öglene kadar işleri bitirip ya biri gelir ya birine gider
arada ağlardı iki üç aylıkken kasım aralık ocak aylarını diyordum.Sizin gazlı döneminiz mi oldu kız
Kaç aylık oldu yavaştan oturmaya falan basladımı?
O MaşAllah benim elektrikli Süpürge makinam bozulduOhaaaa okula götürdüm geldim disarlari süpurdüm,simdi icerlere giristim,bugün temizlik günu
Ufff o da zor inşallah çabuk halolurO MaşAllah benim elektrikli Süpürge makinam bozuldu
Hayırlı olsun yenisine saglikO MaşAllah benim elektrikli Süpürge makinam bozuldu
Kız ağlaması normal zatenarada ağlardı iki üç aylıkken kasım aralık ocak aylarını diyordum.
bizde sıcak tutardık kendisini
Kiraz çekirdeğinden yastık vardı onu hafif ısıtıp koyuyorduk tutup.
Gaz damlası veriyorduk.
şuan 6 aylık oldu