Elif_Eylul
Daimi Üye
- #87.901
Ulan ben napayim götümün üstüne oturmuyorumBnde soğuk aldım galiba heryerim ağrıyor
Ulan ben napayim götümün üstüne oturmuyorumBnde soğuk aldım galiba heryerim ağrıyor
Eridi unuttu bizi aheyyyyEridi gözükmüyor diyorsun
Neyse gelmesin kendi bilir
Bn becerikliyim oturduğum yerde kaparımUlan ben napayim götümün üstüne oturmuyorum
Belli unuttuğu diger tarafta geziyor kendileriEridi unuttu bizi aheyyyy
Otur aşağa ser.......Bn becerikliyim oturduğum yerde kaparım
Oooooo oooooo oooooo böyle bi şarkı vardı dimiBelli unuttuğu diger tarafta geziyor kendileri
Vardı ama hangisi aOooooo oooooo oooooo böyle bi şarkı vardı dimi
Maşallah yapabiliyorsun3kapıyı boyadim anamm ben bende degilim mechullerdeyim
Hee uçan kaçan kurtulmuyor aMaşallah yapabiliyorsun
Çok şükür iyi gelişim raporu a
Seninki nasil
Yaaa o da mı gittiCiko orda hilal orda ama gelip selam verse oda gelmiyor
Ya sen online diyetisyene başlamıştın örtmenimmİçim almadı hevesim gelmedi.eylule Allah kerim...
Beni de ordan sorup duruyorlar arada gidip bakıyorumBelli unuttuğu diger tarafta geziyor kendileri
Diyetisyen e basladim evet..haftaya bitiyor.grup motivasyonu lazım oluyor insanı motive ediyor...h bizim de aşı karnemiz güzel
Yaaa o da mı gitti
Ya sen online diyetisyene başlamıştın örtmenimm
Beni de ordan sorup duruyorlar arada gidip bakıyorum
Sağol canım inşallah@Bitterçikilata dikkat et kendine arada dinlen.
Nasıl gidiyor kaç kilo gitti örtmenimDiyetisyen e basladim evet..haftaya bitiyor.grup motivasyonu lazım oluyor insanı motive ediyor...
Çok şükür güzel....bir senedir veremediğini 1 ayda verdim...59 lardayimNasıl gidiyor kaç kilo gitti örtmenim
Maşallah benden daha aşağı bi kilodasınız.Çok şükür güzel....bir senedir veremediğini 1 ayda verdim...59 lardayim![]()
![]()
![]()
Sen yeni doğum yaptım.... bebeğin büyüsün sende zayiflarsinMaşallah benden daha aşağı bi kilodasınız.