40. Hafta onu normal beklemistik canımOlabilir geç olsun bişey olmaz ilki kaçta alındı
40. Hafta onu normal beklemistik canımOlabilir geç olsun bişey olmaz ilki kaçta alındı
Neden kan istiyorlar kiVallahi herkes bi alem esimede bisi diyemiyorum kendi tarafımda daha baska degisik, ameliyat günü icin işte 2 üniten kan barkodu isteniyor benim kanımdan. Esiminde uyuyor o vercek bide abim var yan binamdaki onunkisi uyuyor bana ne dese begenirsiniz ben ilac kullanıyorum olmaz benimkisi böbrek istiyoruz sanki hasbinallah vallahi ben artık bıktım bezdim bunları e devletten nasıl çıkarıyorduk ?
Neyi e devletten çıkarma anlamadım onuVallahi herkes bi alem esimede bisi diyemiyorum kendi tarafımda daha baska degisik, ameliyat günü icin işte 2 üniten kan barkodu isteniyor benim kanımdan. Esiminde uyuyor o vercek bide abim var yan binamdaki onunkisi uyuyor bana ne dese begenirsiniz ben ilac kullanıyorum olmaz benimkisi böbrek istiyoruz sanki hasbinallah vallahi ben artık bıktım bezdim bunları e devletten nasıl çıkarıyorduk ?
Merak ettiyseAyy oldum olası kıskanç insan haz etmiyorum herşeyi taklit edeni bilmem ne, sinirlendim akşam akşam. Dün işte biz esimle burada mesire alanı var yakında oraya piknige gitcez falan daha doğrusu esim öylee ağzıyla kuzenine bahsetti gelin der gibi onlarda işte kuzenide ben çalışıyorum dedi bugün oraya piknige gitmişler
Bende anlamadım kan neden istediklerini. Heralde işte tuttuklarına kızılaya kannver diyorlarNeden kan istiyorlar ki
Ne ilacı kıllanıyor ki ağır hasta mı
Kardeşleri sevmedigimşz akrabelalarıNeyi e devletten çıkarma anlamadım onu
Ayy hemende ertesi güne mi hiç sevmiyorum şöyle şeyleriMerak ettiyse
Doktora sorsaydın kan olayını ihtiyaç olursa verilir diyeBende anlamadım kan neden istediklerini. Heralde işte tuttuklarına kızılaya kannver diyorlar
Kardeşleri sevmedigimşz akrabelaları
Ayy hemende ertesi güne mi hiç sevmiyorum şöyle şeyleri
Neguzel iste sensin bikerem fesat aAyy oldum olası kıskanç insan haz etmiyorum herşeyi taklit edeni bilmem ne, sinirlendim akşam akşam. Dün işte biz esimle burada mesire alanı var yakında oraya piknige gitcez falan daha doğrusu esim öylee ağzıyla kuzenine bahsetti gelin der gibi onlarda işte kuzenide ben çalışıyorum dedi bugün oraya piknige gitmişler
Ben 39+1 de doğurdumNormalde 38de almıyorlarmi ua ben haftaya gün vercek sanıyodum 39da dogurcam
Doktor degil ebeler vardı ayy napayım bulamazsam ameliyatamı almicaklar sankiDoktora sorsaydın kan olayını ihtiyaç olursa verilir diye
Allah seni bende diyorum ne
Aa ben niye fesat oluyorumNeguzel iste sensin bikerem fesat a
O seni kıskanmasınmı
Normal ozmaan bakalımBen 39+1 de doğurdum
Ayy dün atak haftasına giriş yaptık ve içimden geçti dün akşamdan beri
Neymis o panik atakmiAyy dün atak haftasına giriş yaptık ve içimden geçti dün akşamdan beri
Atıyom şimdiSenin bebe napiyor atsana bakayim
Kızın adı ne canım bende kıza isim bulamadım dahaAtıyom şimdi
Sizin gazlı döneminiz mi oldu kızBen şu gazlı kış dönemini çok şükür atlattım.
Seviniyorum..
![]()
Büyüme atakları oliyi ya ondan bahsediyorNeymis o panik atakmi
Aa 5. Hafta atağı vardı kız ilki oyduDoktor degil ebeler vardı ayy napayım bulamazsam ameliyatamı almicaklar sanki
Hee ya hepsinden kurtulmak istiyorum
Aa ben niye fesat oluyorum
Normal ozmaan bakalımhayırlısıyla gelsin bebem
Kaç haftalık oldu kız bebek 8. Haftada baslıyordu galiba ataklarhayırlı olsun ilk levelin kilidi açıldı demek
Daha çok pandik atakNeymis o panik atakmi
Yaa seninde belli olmuş hayırlısı olsuun. Başka gelişme var mu? Okuyamadım konuşmaları hızlı hızlı geçtimBüyüme atakları oliyi ya ondan bahsediyorbiz çok şükür oglanda hepsini geçirmiştik