Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.298
Ayy oldum olası kıskanç insan haz etmiyorum herşeyi taklit edeni bilmem ne, sinirlendim akşam akşam. Dün işte biz esimle burada mesire alanı var yakında oraya piknige gitcez falan daha doğrusu esim öylee ağzıyla kuzenine bahsetti gelin der gibi onlarda işte kuzenide ben çalışıyorum dedi bugün oraya piknige gitmişler :bayilacam:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.298
Vallahi herkes bi alem esimede bisi diyemiyorum kendi tarafımda daha baska degisik, ameliyat günü icin işte 2 üniten kan barkodu isteniyor benim kanımdan. Esiminde uyuyor o vercek bide abim var yan binamdaki onunkisi uyuyor bana ne dese begenirsiniz ben ilac kullanıyorum olmaz benimkisi böbrek istiyoruz sanki hasbinallah vallahi ben artık bıktım bezdim bunları e devletten nasıl çıkarıyorduk ?

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
99.144
Vallahi herkes bi alem esimede bisi diyemiyorum kendi tarafımda daha baska degisik, ameliyat günü icin işte 2 üniten kan barkodu isteniyor benim kanımdan. Esiminde uyuyor o vercek bide abim var yan binamdaki onunkisi uyuyor bana ne dese begenirsiniz ben ilac kullanıyorum olmaz benimkisi böbrek istiyoruz sanki hasbinallah vallahi ben artık bıktım bezdim bunları e devletten nasıl çıkarıyorduk ?
Neden kan istiyorlar ki
Ne ilacı kıllanıyor ki ağır hasta mı

Bitterçikilata

Tepki
99.144
Neyi e devletten çıkarma anlamadım onu

Bitterçikilata

Tepki
99.144
Ayy oldum olası kıskanç insan haz etmiyorum herşeyi taklit edeni bilmem ne, sinirlendim akşam akşam. Dün işte biz esimle burada mesire alanı var yakında oraya piknige gitcez falan daha doğrusu esim öylee ağzıyla kuzenine bahsetti gelin der gibi onlarda işte kuzenide ben çalışıyorum dedi bugün oraya piknige gitmişler :bayilacam:
Merak ettiyse haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.298

Bitterçikilata

Tepki
99.144
Bende anlamadım kan neden istediklerini. Heralde işte tuttuklarına kızılaya kannver diyorlar haha

Kardeşleri sevmedigimşz akrabelaları haha

Ayy hemende ertesi güne mi hiç sevmiyorum şöyle şeyleri
Doktora sorsaydın kan olayını ihtiyaç olursa verilir diye

Allah seni bende diyorum ne hahahaha

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
139.545
Neguzel iste sensin bikerem fesat ahaha
O seni kıskanmasınmı

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.298
Doktora sorsaydın kan olayını ihtiyaç olursa verilir diye

Allah seni bende diyorum ne hahahaha
Doktor degil ebeler vardı ayy napayım bulamazsam ameliyatamı almicaklar sanki haha
Hee ya hepsinden kurtulmak istiyorum :krizz:
Neguzel iste sensin bikerem fesat ahaha
O seni kıskanmasınmı
Aa ben niye fesat oluyorum :krizz:
Ben 39+1 de doğurdum
Normal ozmaan bakalım :) hayırlısıyla gelsin bebem
Ayy dün atak haftasına giriş yaptık ve içimden geçti dün akşamdan beri :(

Kaç haftalık oldu kız bebek 8. Haftada baslıyordu galiba ataklar :) hayırlı olsun ilk levelin kilidi açıldı demek :krizz:

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.416
Doktor degil ebeler vardı ayy napayım bulamazsam ameliyatamı almicaklar sanki haha
Hee ya hepsinden kurtulmak istiyorum :krizz:

Aa ben niye fesat oluyorum :krizz:

Normal ozmaan bakalım :) hayırlısıyla gelsin bebem

Kaç haftalık oldu kız bebek 8. Haftada baslıyordu galiba ataklar :) hayırlı olsun ilk levelin kilidi açıldı demek :krizz:
Aa 5. Hafta atağı vardı kız ilki oydu haha ya atak haftaları gazı çok oluyor. Normalde çok şükür diyim :nazar:
Neymis o panik atakmi :panik:
Daha çok pandik atak hahahahahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar