Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
97.233
Benim bazen heyheyler birden geliyor,bir bagardiğımda kimse kalmaz etrafımda heleki haklıysam konuşmam bile uzun sürer ahaha
Konuşmalarina dikkat etseler birsey yok ortada,ben sizin arkadaşınız degilim diyorum herseferinde
Ah anayı arkadaş görmeleri hem iyi hem kötü

Sanki bizim evde de bn büyük kızım ana değil hahahaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.496
Ayy cok gecmis olsun canim,benim oglanda atesli geldi gecen aksam bugün işe gitmedi,ishale döndü gitmiyorda doktora
Çok geçmiş olsun havanın ne olduğu belli degilki öglen tisörtle aksam kazakla oturuyoruz normal yani bu havalarda hastalanmak

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.496
Bende geldim cerraha tiroidlere bakcak ultrason yarina verdi,birde röntgen verdi
Momografi verdi hepsi yarina
Enee sanada çok geçmiş olsun momografi ne oluyor ?

O degilde geçen ekg çektirdim anestezi için haha esime diyorum ekg sırası bekliyorum oda ben gibi ekg nedir ki diyor evde galmış kızlar yazmış allahm gül gül öldüm :krizz:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
138.043
Enee sanada çok geçmiş olsun momografi ne oluyor ?

O degilde geçen ekg çektirdim anestezi için haha esime diyorum ekg sırası bekliyorum oda ben gibi ekg nedir ki diyor evde galmış kızlar yazmış allahm gül gül öldüm :krizz:
Memeleri çektircem ahaha 40yaş üstü mecbur ama ben cekilmedim hiç memelerim kiymetli acımasin demistim simdi tost makinasında basçaklar ühüü

Ekg hic ceklimedimi seninki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar