Memeleri çektircem a40yaş üstü mecbur ama ben cekilmedim hiç memelerim kiymetli acımasin demistim simdi tost makinasında basçaklar ühüü
Ekg hic ceklimedimi seninki

Yok kız ben bile ilk kez çekildim

Memeleri çektircem a40yaş üstü mecbur ama ben cekilmedim hiç memelerim kiymetli acımasin demistim simdi tost makinasında basçaklar ühüü
Bak bak nasil oluyor ben istemedim ablam zorladi ahaa şey için erken teshis rutin kontrol amacli çekiyorlar anladım
kız tost öı etceklerrrr bakim bi internetten naıl oluyormus
Yok kız ben bile ilk kez çekildimbiz çok şükür öyle hastane işimiz olmadıki
Yaa evet çok şükür rabbim saglik sihhat versin,Bak bak nasil oluyor ben istemedim ablam zorladi a
Iyi masallah kız neguzel.iste
Iyi geceler sanada aİyi akşamlar
Yok be acılı bişiey değil ultrason yapsalardıMemeleri çektircem a40yaş üstü mecbur ama ben cekilmedim hiç memelerim kiymetli acımasin demistim simdi tost makinasında basçaklar ühüü
Meme ultrasonu birde momografi istediYok be acılı bişiey değil ultrason yapsalardı
Bnmde gitmem lazım
EsprilisinIyi geceler sanada a
Teşekkür ederimEsprilisin
Tebrikşşşşşş tebriklşşşMemeleri çektircem a40yaş üstü mecbur ama ben cekilmedim hiç memelerim kiymetli acımasin demistim simdi tost makinasında basçaklar ühüü
Koşarken şimdi dogurcan aGünaydın
Çok heycanlıyım işlerim bitmedi ama yarın dr kontrol var ve gün verecekKoşarken şimdi dogurcan a
Ne işi yapiyorsun kiz bukadar, villadamı oturuyorsun işler bitmiyor aÇok heycanlıyım işlerim bitmedi ama yarın dr kontrol var ve gün verecekins pazartesiye falan vermez
Ne işi yapiyorsun kiz bukadar, villadamı oturuyorsun işler bitmiyor a
Fakirlikmi sadece buna takıldim akız sorma dün gene temizlik yaptım iki gündür yazlık kışlık cebelleşiyorum
dogurunca yapamam diye çöpe atılcakları attık. Abimin bebeğne ayırdım cocunkilerden.
Daha kızımın çiçeğini yapacaz dün geldi malzeme kargosukapı süs siparisi halledemedim begenipte
Ayyy villadamı nerdee anacım bu fakirlikte