Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Noldu anlat bakayımGörüncen burayı nerden biliyor kızDedikoduları okur vala
benim basıma geldiydi
Noldu anlat bakayımGörüncen burayı nerden biliyor kızDedikoduları okur vala
benim basıma geldiydi
Çok yanliş ya ben olsam çatlardım vala. İlk basta esimde böyleydi çok kavga ediyorduk şükür kendilerini ifşa ettilerde bana gerek kalmadı kurtuldumOrda dese ki abla ne diyorsun bitterle annem aynı mı herkes yaşına göre giyinsin dese anlarımda
Bnmki bana sus diyor
Küstüm zaten akşam
Darısı başımaÇok yanliş ya ben olsam çatlardım vala. İlk basta esimde böyleydi çok kavga ediyorduk şükür kendilerini ifşa ettilerde bana gerek kalmadı kurtuldum
Abimin esi yeni gelinken ben ozamanlarda buraya takılırdım cok merak edip üye olmuştu. Sonra tabiğ anlamadıgı için sıkılıp gitmişti. Sonra 2-3 sene sonra biz bunla küsmüştük konusmuyorduk hiç. Laf lafı açmıştı dertli biri gelin görümce kavgası konusunda bizim gelinde şöle böle yapsa şöle böle yaparım dediydim oda meger gizliden geliyormus biz konusmazken görmüş abime demiş beni nasıl rezil eder internet ortamında nasıl bahseder diye üstüme saldıydıBurayı biliyor dimedim kızzz ziyaretçileri dedim
Zor be gülüm ben kurtuldum diyorum ama esim yine anam diyor tamam bana laf attırmıyor ama ben genede affettigi için kızıyorum esime meseaDarısı başıma
Ayy ilaç falanda içemiyorum esim ıhlamur kaynattı onu içtiö simdide çay yapmis sagolsun limonlu içiyorumda oglan cok zırıldıuor bi parka götürüp gelcezGeçmiş olsun canımaman dikkat et kptü oluyor aon dakikada ben küçükte hastalaydım sezeryana girdiğimde
Zaten atsın demiyorum beni savunsun yeterZor be gülüm ben kurtuldum diyorum ama esim yine anam diyor tamam bana laf attırmıyor ama ben genede affettigi için kızıyorum esime mesea
Derdini seveyim deseydin nette kimse tanımıyorAbimin esi yeni gelinken ben ozamanlarda buraya takılırdım cok merak edip üye olmuştu. Sonra tabiğ anlamadıgı için sıkılıp gitmişti. Sonra 2-3 sene sonra biz bunla küsmüştük konusmuyorduk hiç. Laf lafı açmıştı dertli biri gelin görümce kavgası konusunda bizim gelinde şöle böle yapsa şöle böle yaparım dediydim oda meger gizliden geliyormus biz konusmazken görmüş abime demiş beni nasıl rezil eder internet ortamında nasıl bahseder diye üstüme saldıydı
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Kimse aNeden kim küstürdü
Sedaaaaaa geriii dönnnn bırahhmaaaa bizi @AnteplisedaKimse a
Noldu kiiiSedaaaaaa geriii dönnnn bırahhmaaaa bizi @Antepliseda
Hayırdırİyi geceler kızlar
kaynana vakası
Bilmiyoruz yok kaç gündürNoldu kiii