Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.329
Orda dese ki abla ne diyorsun bitterle annem aynı mı herkes yaşına göre giyinsin dese anlarımda
Bnmki bana sus diyor
Küstüm zaten akşam
Çok yanliş ya ben olsam çatlardım vala. İlk basta esimde böyleydi çok kavga ediyorduk şükür kendilerini ifşa ettilerde bana gerek kalmadı kurtuldum haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.329
Burayı biliyor dimedim kızzz ziyaretçileri dedim
Abimin esi yeni gelinken ben ozamanlarda buraya takılırdım cok merak edip üye olmuştu. Sonra tabiğ anlamadıgı için sıkılıp gitmişti. Sonra 2-3 sene sonra biz bunla küsmüştük konusmuyorduk hiç. Laf lafı açmıştı dertli biri gelin görümce kavgası konusunda bizim gelinde şöle böle yapsa şöle böle yaparım dediydim oda meger gizliden geliyormus biz konusmazken görmüş abime demiş beni nasıl rezil eder internet ortamında nasıl bahseder diye üstüme saldıydı haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.329
Geçmiş olsun canım ❤️ aman dikkat et kptü oluyor aon dakikada ben küçükte hastalaydım sezeryana girdiğimde :uzgnm:
Ayy ilaç falanda içemiyorum esim ıhlamur kaynattı onu içtiö simdide çay yapmis sagolsun limonlu içiyorumda oglan cok zırıldıuor bi parka götürüp gelcez :uc: sagol canım

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
99.209
Abimin esi yeni gelinken ben ozamanlarda buraya takılırdım cok merak edip üye olmuştu. Sonra tabiğ anlamadıgı için sıkılıp gitmişti. Sonra 2-3 sene sonra biz bunla küsmüştük konusmuyorduk hiç. Laf lafı açmıştı dertli biri gelin görümce kavgası konusunda bizim gelinde şöle böle yapsa şöle böle yaparım dediydim oda meger gizliden geliyormus biz konusmazken görmüş abime demiş beni nasıl rezil eder internet ortamında nasıl bahseder diye üstüme saldıydı haha
Derdini seveyim deseydin nette kimse tanımıyor
Sen tanıyanın içinde yapıyorsun deseydin ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar