Elif_Eylul
Daimi Üye
- #85.821
Parcalasana aAldım da sinirden parçalamak istedim

Parcalasana aAldım da sinirden parçalamak istedim
Sagol canım esimde geldi simdi iyi oldu oglanla ilgileniyorGecmis olsun canim sıcak biseyler iç bari
Iyi hadi enazindan dinlenirsinSagol canım esimde geldi simdi iyi oldu oglanla ilgileniyor
Orda dese ki abla ne diyorsun bitterle annem aynı mı herkes yaşına göre giyinsin dese anlarımdaParcalasana a
Iyi yapmışsın canim anlasın kabahatini sus ne demekOrda dese ki abla ne diyorsun bitterle annem aynı mı herkes yaşına göre giyinsin dese anlarımda
Bnmki bana sus diyor
Küstüm zaten akşam
Annesi bişi demiyor ablası dır dırIyi yapmışsın canim anlasın kabahatini sus ne demek
Anne senin yasın kaç eşimin yaşı kac
Hayırdır niye gitseydin yaKıza gecen telefonda kızdim şuanda zaten kızgınım,gezmeye gidelim dedi hayır ben gelmicem dedim,aldi eylülü gitti annemide birakcak evine
Kopyalancak yaşı kaç aAnnesi bişi demiyor ablası dır dır
Taaa bayramda giydiğim aklında kalmış
Zaten herşeyimi kopyalıyor annesine Allah aşkına 35 le 65 aynı mı giyinir
Görümce 45Kopyalancak yaşı kaç a
Gecen telefonda birsey dedim ben hesap vermeyi sevmiyorum dedi bana bende yüzüne kapattim telefonu ogunden beri konusmadim aksam geldi gece yarısı,benimde huyumdur iste sinirim gecmeden konusmamHayırdır niye gitseydin ya
Hayırya kv dedim 65 dedin sankiGörümce 45
Evet evet öyleHayırya kv dedim 65 dedin sanki
Bencede de yaa eşin muhattap olup agzinı kapatsin yada senBn aynı giymeyi sevmiyorum birde bnmle aynı tutması beni geriyor
Eşime dicem zaten bundan sonra sen cevap verip susturmazsan bn susturacam
Benim saygılı bozmayın diye
Eşim dese sorun olmayacak zaten onun demedi daha sağlam cevap olurda nerdeBencede de yaa eşin muhattap olup agzinı kapatsin yada sen
Ne aldınAldım da sinirden parçalamak istedim
Geçmiş olsun canımAyy bende nezle gibiyim burnum akıyor hapisirik falan son dk hasta olacam öf