Elif_Eylul
Daimi Üye
- #85.801
Git deseydin kikinin babanne yeri var ordan alDedim kendi giydiklerinden giydir yaşlar yakın daha uygun olur
Ne dese bn kendime bişey almıyorum
Ben ne alaka
Git deseydin kikinin babanne yeri var ordan alDedim kendi giydiklerinden giydir yaşlar yakın daha uygun olur
Ne dese bn kendime bişey almıyorum
Kız seninki oğlandı bu kız olması korkutuyor ona bakarsan ben oglumda dogumdan 1 gün önce 5 dönüm arazi suladımBişey olmaz korkma, ben kaç hafta kasılma çektiiimm nasıl şeylerdi onlar aanaam
Ben olsam çamasır sulu bisey giyerim aHerşeyi öyle yapıyor
Haset içi zaten ne giysem bi bakıyorum benzeri kv de giymiş
O yüzden oraya giderken basit giyiyorum
Bayramda giyindim giyinmez olaydım
Hee kız ne uyuması zabagnan kalkıyoz sen istiyorsun yüzümüzü yummadan gelek burayaUyuyun uyuyun
Uyuyamadim gece ev kalabalik anam bende gece kız geldi istanbuldan yer ayarla derken zor uyudumUyuyun uyuyun
Bu kaynanatörler biraz kıskanç oluyor ben eşimle tanistigimda amcalarıyla yillarca konuşmuyorlardı ilk bayramımızdı bunlar amcalar dayılar yeni gelin gibi hepsini gezmiştiHerşeyi öyle yapıyor
Haset içi zaten ne giysem bi bakıyorum benzeri kv de giymiş
O yüzden oraya giderken basit giyiyorum
Bayramda giyindim giyinmez olaydım
Git deseydin kikinin babanne yeri var ordan al
Ben ne alaka
Gözün aydın canım iyi gelip gidiyor sık sıkUyuyamadim gece ev kalabalik anam bende gece kız geldi istanbuldan yer ayarla derken zor uyudum
Sagol canimGözün aydın canım iyi gelip gidiyor sık sık
Hee sahi ne yaptın dogum günüSagol canim
Babasinin doğum gününe gelemedi heralde ondan geldi
Hicbirsey oğlan pasta almis,arkadasta aradi aldiysaniz gelelim diye aHee sahi ne yaptın dogum günü
Hicbirsey oğlan pasta almis,arkadasta aradi aldiysaniz gelelim diye ageldiler
Amin inşaAllah ahee olsun nice yaşlar diliyorum
Aldım da sinirden parçalamak istedim@Bitterçikilata sen ne aldın kocişine bu sinirle pek bişe sanmıyorum gerçi
Aldım da sinirden parçalamak istedim
Sende çek kızOkulun kahvaltı etkinliiği var ona geldim halay çekiyorlar Bnde izliyorum
Gecmis olsun canim sıcak biseyler iç bariAyy bende nezle gibiyim burnum akıyor hapisirik falan son dk hasta olacam öf