Ee napiyim bizden baska kimse yok,
Ramazanda ben usturupluyum gunaha girmeyim diye sabırla bekliyorum a

Ee napiyim bizden baska kimse yok,
Ramazanda ben usturupluyum gunaha girmeyim diye sabırla bekliyorum a
Geçen BİMde vardı almadım 2 saat sonra 0 kalmıştıGünaaydın a101 merci cikolata kapmaya gidiyorum bakalımkalmismi
Reklamdegil
Ayyy bende alamadımm, esim eskisehire gitti dün geceGeçen BİMde vardı almadım 2 saat sonra 0 kalmıştı
Haşhaşlı çörek getirsin ne yapcan merciyiAyyy bende alamadımm, esim eskisehire gitti dün geceçarşıya inmiş çorba içmeye aradım dedim nolur bi a101 bak ordan
NerelerdesinGunaydin
One kızHaşhaşlı çörek getirsin ne yapcan merciyi
Mercide ney ?Haşhaşlı çörek getirsin ne yapcan merciyi
Çikolata markasıMercide ney ?
Yaz nete çıkar çok güzel eşim gidince getirmişti bir kaç kezOne kızay ben bilmiyorum nerenin nesi meshur
ama çok sogukmuş öyle dedi kar yagıyormus
He baktım kız biz lokum diyoruz onaYaz nete çıkar çok güzel eşim gidince getirmişti bir kaç kez
Çi börekte meşhur geçen sene gitmiştik bayram kalabalığı fenaydı
Yapmaya uğraşmaya gerek yok hazırı varHe baktım kız biz lokum diyoruz onaben daha önce yapmıştım sitede tarifide olacak
Kahvaltı masasıYapmaya uğraşmaya gerek yok hazırı var
Uyumuşum kızı bırsktıktan sonra simdi kalktim okula gitcemNerelerdesin
Hadi gözünaydın sağlıkla büyütnasıl geçti
Nasılsınız
@Maya. Gözün aydın canım sağlıcakla büyüt inşaAllah nasılsınız ???
Sağolun kızlar çok şükür iyiyizzz eve çıktık. Myom ameliyatı da oldu 2 ameliyat birden sarstı birazHoşgeldin canım Allah analı babalı büyütsün, saglıcakla büyüsün minnak paşa, senide tebrik ediyorum canım çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşAllah paşacığınıSağolun kızlar çok şükür iyiyizzz eve çıktık. Myom ameliyatı da oldu 2 ameliyat birden sarstı biraz