Sen iyisin yaa dünkü mutluluk hormonların tavandaydı ya ondan sormuyorumBende iyiyim a

Sen iyisin yaa dünkü mutluluk hormonların tavandaydı ya ondan sormuyorumBende iyiyim a
Sen iyisin yaa dünkü mutluluk hormonların tavandaydı ya ondan sormuyorum
Yazmıştı sabah görmedin miAman iyi ol canım toparlan biran önce inşAllah@Maya. ile görüştünmü?
iyiyim teşekkürler.Sen nasılsın canım iyi misin? Bebecik ne yapıyor
Susak ne kız
Aman dikkat koltuga falan bırakıp düşmesin cok hareketli oluyorlar yere örtü ser yuvarlansın biraz uzagına oyuncaklar koy sürtünerek almaya çalışsıniyiyim teşekkürler.
Umutta iyi . 5 aylık olacak.
sağa sola dönüyor kıpraşıyor.
Bişey yazmamiş dogurdum demisYazmıştı sabah görmedin mi
Yazdım iyilermiş
yok koltuğa bırakmıyorum zatenAman dikkat koltuga falan bırakıp düşmesin cok hareketli oluyorlar yere örtü ser yuvarlansın biraz uzagına oyuncaklar koy sürtünerek almaya çalışsın
Bnde çok soramadım çok kötüydüm derdime düştümBişey yazmamiş dogurdum demis
Bnde çok soramadım çok kötüydüm derdime düştüm
Başka ne desin doğurdu
Kız iğne olan yerlerim taş gibi olmuş iğne batmıyor masaj yapıp dağılması lazım dermanım yok dokunulmuyorsende iyileş artık
Ayy dogrudur vala bide onların acısı ağrısı varKı
Kız iğne olan yerlerim taş gibi olmuş iğne batmıyor masaj yapıp dağılması lazım dermanım yok dokunulmuyor
Maşallah kız 5 aylık oldu diyon oturmaya basladı mı?yok koltuğa bırakmıyorum zaten
Ayrı kişilerYa ben sabah çikilatamıydı çikocanmıydı ikisini kariştiriyorum ayrı kişiler dimi?
Evet topal topal yürüyorumAyy dogrudur vala bide onların acısı ağrısı var
Aynı kişiler diye okudum hemen birini şişliyodumAyrı kişiler
Mecbur napcaksın canım kıza yaptır masajı yapmazmıEvet topal topal yürüyorum
Sabah 2 akşam 2 iğne yersen ne olacak
Yok ya o yapamaz birde görmesin etkilenirMecbur napcaksın canım kıza yaptır masajı yapmazmı