Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Kız çok kötü egzama olmuş yara gibi bi görsenBittere katılıyorum biraz yıkamasan
Kız çok kötü egzama olmuş yara gibi bi görsenBittere katılıyorum biraz yıkamasan
Aaa oralarda nerelerAyağa kalkçak yerlerim agrıyor
Ayy yazık garanti çocugu çamaşır suyuna basıyor aKız çok kötü egzama olmuş yara gibi bi görsen
Rengi açılsın diye miAyy yazık garanti çocugu çamaşır suyuna basıyor a
Atopik cilde su hiç iyi gelmiyor
1günde 3mü delirmiş Allahım...Atopik cilde su hiç iyi gelmiyor
Birde günde 3 kere yıkıyormuş çocuk daha da kötüleşmiş
Bana Dr dedi haftada 1 yıka
Yazmış ya1günde 3mü delirmiş Allahım...
@Elif_Eylulİsilik degil ya sivilce böyle akne sarı sular cıkıyor bütün yüzünü sardı onla ugrasıyorum kac gündür günde üç kez falan yıkıyorum bel kalmadı egil dogrul öldüm valla peşinede oglan dururmu o yıkanmak istiyor pertim çıktı insallah geçer biran öncecok üzülüyorum
Herkes bişey diyor beynim yandıÇok yıkamaktan olmasınn
Egzama olmuş gibi
Bnm kızın konakları geçmezdi sarmıştı heryerini
Doktora götür canım
Ablamda kundaklama artık dedi kundagıda bıraktım 3 gün oldu bakalım uyku düzenide bozuldu iyice sapıttıBittere katılıyorum biraz yıkamasan
Egzama demedi öpmeyin cocu falan kimse ellemesin el yıkamadan dedi anacım abimler bir geliyor bebe görcez diye horraa ya diyorum elleşmeyin iyiki bi cocuk dogurdun diyorlar la havlee sinirlerim tepemdeKız çok kötü egzama olmuş yara gibi bi görsen
Ayy yazık garanti çocugu çamaşır suyuna basıyor a
Rengi açılsın diye mi
Doktora götürdüm bol bol yıka dedi sıcaktan isilikle konak olmuş bide ikisi karısınca tetiklemiş süt ürünü tüketme dediAtopik cilde su hiç iyi gelmiyor
Birde günde 3 kere yıkıyormuş çocuk daha da kötüleşmiş
Bana Dr dedi haftada 1 yıka
1günde 3mü delirmiş Allahım...
Kız yok süt ürünü böyle yapar mıHerkes bişey diyor beynim yandı
Ablamda kundaklama artık dedi kundagıda bıraktım 3 gün oldu bakalım uyku düzenide bozuldu iyice sapıttı
Egzama demedi öpmeyin cocu falan kimse ellemesin el yıkamadan dedi anacım abimler bir geliyor bebe görcez diye horraa ya diyorum elleşmeyin iyiki bi cocuk dogurdun diyorlar la havlee sinirlerim tepemde
tuz ruhuna batırıyorum önce
kız benim cocum kara degil
Doktora götürdüm bol bol yıka dedi sıcaktan isilikle konak olmuş bide ikisi karısınca tetiklemiş süt ürünü tüketme dedi
kız ne delircem sadece ılık suyla sokup cıkarıyorum cocu doktor dedi
Bu sıcakta kundakmı olur lan aHerkes bişey diyor beynim yandı
Ablamda kundaklama artık dedi kundagıda bıraktım 3 gün oldu bakalım uyku düzenide bozuldu iyice sapıttı
Egzama demedi öpmeyin cocu falan kimse ellemesin el yıkamadan dedi anacım abimler bir geliyor bebe görcez diye horraa ya diyorum elleşmeyin iyiki bi cocuk dogurdun diyorlar la havlee sinirlerim tepemde
Doktora götürdüm bol bol yıka dedi sıcaktan isilikle konak olmuş bide ikisi karısınca tetiklemiş süt ürünü tüketme dedi
Yenidoğan sivilcesi olabilir atsana bana bi. Yarın doktora gidicem gösteririmİsilik degil ya sivilce böyle akne sarı sular cıkıyor bütün yüzünü sardı onla ugrasıyorum kac gündür günde üç kez falan yıkıyorum bel kalmadı egil dogrul öldüm valla peşinede oglan dururmu o yıkanmak istiyor pertim çıktı insallah geçer biran öncecok üzülüyorum
Kız atopikse ona özel şampuan falan kullancan. Haftada 2 banyoHerkes bişey diyor beynim yandı