Anestezi şekli kız. He sen genel anestezi oldun. Aslında bebek için genel önerilmiyor zararlıymış. Ya spinal ya epidural ya da kombineEpidural ne oluyor kiz türkçe konuş
Bayılttılar ayıldıgımda bebe mememdeydi
Anestezi şekli kız. He sen genel anestezi oldun. Aslında bebek için genel önerilmiyor zararlıymış. Ya spinal ya epidural ya da kombineEpidural ne oluyor kiz türkçe konuş
Bayılttılar ayıldıgımda bebe mememdeydi
Vallah saldım bu ara ölçmeyi açıkçası. Bu akşam ölçtüm işte 119 çıktıEvet ablamınkide yüksekdi ablamda öyle sen gibi herşey yasaktı sürekli şeker ölçerdi parmaktan
Evet komple uyudum çok korktumAnestezi şekli kız. He sen genel anestezi oldun. Aslında bebek için genel önerilmiyor zararlıymış. Ya spinal ya epidural ya da kombine
İnsan beziyor bazen canım az kaldı sık dişiniVallah saldım bu ara ölçmeyi açıkçası. Bu akşam ölçtüm işte 119 çıktı
beni yarı uyuşturdularEvet komple uyudum çok korktum
Başınız sağolsunSelâm kızlar kaç gündür giremiyorum taziye vardı birde hasta vardı ziyaret ve taziyeye gidip geliyordum
Anne kendini iyi hissetmezse yapıyorlar genelAnestezi şekli kız. He sen genel anestezi oldun. Aslında bebek için genel önerilmiyor zararlıymış. Ya spinal ya epidural ya da kombine
Mutlu yaşların olsunEvet yeni güne geçtik.
29 oldum inşallah uğur getirir.
2sinde de oldum ama malesef bana göre değilmiş aAnestezi şekli kız. He sen genel anestezi oldun. Aslında bebek için genel önerilmiyor zararlıymış. Ya spinal ya epidural ya da kombine
Başınız sağ olsun ablaSelâm kızlar kaç gündür giremiyorum taziye vardı birde hasta vardı ziyaret ve taziyeye gidip geliyordum
Allah rahmet eylesin ablaSelâm kızlar kaç gündür giremiyorum taziye vardı birde hasta vardı ziyaret ve taziyeye gidip geliyordum
Nerde uyucam kız okula kalkıyoruz mecbur aUyuyun uyuyun
Allahım onu da evde yesin okulda yemese ne olurmuşNerde uyucam kız okula kalkıyoruz mecbur a
Sarma içi hazırladım onu sarcam canı çok cekmis öglene getir anne dedi filizin derdi bitermi a
Dogum günün kutlu olsun canımEvet yeni güne geçtik.
29 oldum inşallah uğur getirir.
Basınız sagolsun, geçmiş olsun ablacımSelâm kızlar kaç gündür giremiyorum taziye vardı birde hasta vardı ziyaret ve taziyeye gidip geliyordum
Ya evet ben normal doguma odaklanmiştim hep ve suyum gelerek normal doguma diye gitmiştim sezeryan olunca beni kescekler diye çok ağlamıştımAnne kendini iyi hissetmezse yapıyorlar genel
Panik durumları vs olursa
Bn ilki genel. 2. Epidural oldum çok güzeldi
Bana görede hiç degil hiç biri2sinde de oldum ama malesef bana göre değilmiş a
Nerde uyucam kız okula kalkıyoruz mecbur a
Sarma içi hazırladım onu sarcam canı çok cekmis öglene getir anne dedi filizin derdi bitermi a