Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bnde bugün başlıyorum orucaBenimki kalkmadan tutcakmis işe öyle gitcekmis
Tutabilirse iyi
Benden desene

Senden aynı kafa aBnde bugün başlıyorum oruca
Tutabilirse iyi
Benden desene
Yarım dilim ananas yedim 1.5 litre su içmişimdirSenden aynı kafa a
Hadi bakalım sanada bol şanslar a
Onebeee ananasmı yenir aYarım dilim ananas yedim 1.5 litre su içmişimdir
Canım bişi yemek istemiyorOnebeee ananaslı yenir a
Ramazanın yarısından sonra ben de yiyip yatardımmBenimki kalkmadan tutcakmis işe öyle gitcekmis
Bnde kaldırmayın beni nolur diye başlardımRamazanın yarısından sonra ben de yiyip yatardımm
Evet canım yaa doktoruna denk gelemedim bir türlü ay dogursamda rahatlasam kimseylr işim kalmasa inanki bu hastane işleri beni çok yoruyor. Çocukla nasıl gideyim geleyim hiç düşünen yok sadece gel su zamana bu zamana valla ben ne zamana uygunsam gidebilirim dedigim gibi bana özel yolu gözüküyorAy bizim devlette bi kadın doktor var melek melek. Tek tek açıklıyor her şeyi ve aşırı güzel ultrason resmi veriyor. Özel de öyle güzel vermedilerrr. Şeker yüklemesi neden yaptırmıyorsun zaten var olduğunu bildiğin için mi
Ayy cok normal ben sanki böyle cocuk cıkcakmıs bacaklarımın arasındaymıs gibi hissediyordum.Kız ben sahur yapmıyorum kiyok çiş değil ya kasılmam çok oluyor uyutmuyor :/
Allah kolaylık versinAyy çok zor oluyor valla okul varkenYat kalk yat kalk
Evet doktor demişti artar diye ama psikolojim bozuldudoğurduğumu falan görüyorum rüyamda
Oğlanı uyandırsam yollarım zar zor uyanıyor beya
GünaydınGünaydın
Oldu olası zor uyanırdıEvet canım yaa doktoruna denk gelemedim bir türlü ay dogursamda rahatlasam kimseylr işim kalmasa inanki bu hastane işleri beni çok yoruyor. Çocukla nasıl gideyim geleyim hiç düşünen yok sadece gel su zamana bu zamana valla ben ne zamana uygunsam gidebilirim dedigim gibi bana özel yolu gözüküyor
Ayy cok normal ben sanki böyle cocuk cıkcakmıs bacaklarımın arasındaymıs gibi hissediyordum.
Hurma yiyor musun
Allah kolaylık versin
o rüyaları bende görüyorum
senin bu oglanda okula zor gider yataktan zor kalkar canı travma istiyor olabilir bi ara yaşat
Günaydın
Genetikmi yoksa dayısında falan mı vardı,Oldu olası zor uyanırdı
Değişmedi
Uykuyu seven biri dayılar bu kadar ağır uyumuyorGenetikmi yoksa dayısında falan mı vardı,
Hurma niye yiyim kızzz, hem şeker var ya zaten yasakEvet canım yaa doktoruna denk gelemedim bir türlü ay dogursamda rahatlasam kimseylr işim kalmasa inanki bu hastane işleri beni çok yoruyor. Çocukla nasıl gideyim geleyim hiç düşünen yok sadece gel su zamana bu zamana valla ben ne zamana uygunsam gidebilirim dedigim gibi bana özel yolu gözüküyor
Ayy cok normal ben sanki böyle cocuk cıkcakmıs bacaklarımın arasındaymıs gibi hissediyordum.
Hurma yiyor musun
Allah kolaylık versin
o rüyaları bende görüyorum
senin bu oglanda okula zor gider yataktan zor kalkar canı travma istiyor olabilir bi ara yaşat
Günaydın
Aman valla 1saat uyudum ama sersem oldum,kalktık soba borularını temizledik, okula yemek götürdüm,geldim ortalık topluyorumneredesinizzz ooo
Rahim kasları için doğuma hazırlıkHurma niye yiyim kızzz, hem şeker var ya zaten yasak
Bnde şallarımı yıkadım ütüledimAman valla 1saat uyudum ama sersem oldum,kalktık soba borularını temizledik, okula yemek götürdüm,geldim ortalık topluyorum
Ayy sorma 2makina camasir katladim ben,eylülün peluş kabanını yıkadım nasıl yaptıysa kadayıf yemis kolları aBnde şallarımı yıkadım ütüledim
Kızı doyurdum yemem yapıp uzancsm