Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.031
Ay bizim devlette bi kadın doktor var melek melek. Tek tek açıklıyor her şeyi ve aşırı güzel ultrason resmi veriyor. Özel de öyle güzel vermedilerrr. Şeker yüklemesi neden yaptırmıyorsun zaten var olduğunu bildiğin için mi
Evet canım yaa doktoruna denk gelemedim bir türlü ay dogursamda rahatlasam kimseylr işim kalmasa inanki bu hastane işleri beni çok yoruyor. Çocukla nasıl gideyim geleyim hiç düşünen yok sadece gel su zamana bu zamana valla ben ne zamana uygunsam gidebilirim dedigim gibi bana özel yolu gözüküyor haha
Kız ben sahur yapmıyorum ki haha yok çiş değil ya kasılmam çok oluyor uyutmuyor :/
Ayy cok normal ben sanki böyle cocuk cıkcakmıs bacaklarımın arasındaymıs gibi hissediyordum.
Hurma yiyor musun
Ayy çok zor oluyor valla okul varken :hihi: Yat kalk yat kalk
Allah kolaylık versin :D
Evet doktor demişti artar diye ama psikolojim bozuldu haha doğurduğumu falan görüyorum rüyamda haha
:krizz: o rüyaları bende görüyorum haha
Oğlanı uyandırsam yollarım zar zor uyanıyor beya
:krizz: senin bu oglanda okula zor gider yataktan zor kalkar canı travma istiyor olabilir bi ara yaşat hahahaha
Günaydın :tatlim:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
99.990
Evet canım yaa doktoruna denk gelemedim bir türlü ay dogursamda rahatlasam kimseylr işim kalmasa inanki bu hastane işleri beni çok yoruyor. Çocukla nasıl gideyim geleyim hiç düşünen yok sadece gel su zamana bu zamana valla ben ne zamana uygunsam gidebilirim dedigim gibi bana özel yolu gözüküyor haha

Ayy cok normal ben sanki böyle cocuk cıkcakmıs bacaklarımın arasındaymıs gibi hissediyordum.
Hurma yiyor musun

:krizz: senin bu oglanda okula zor gider yataktan zor kalkar canı travma istiyor olabilir bi ara yaşat hahahaha

Oldu olası zor uyanırdı
Değişmedi

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.539

Hurma yiyor musun

Hurma niye yiyim kızzz, hem şeker var ya zaten yasak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar