Peynirci baba bizden 1saat uzaklıkta merkezde yani aBasınız sagolsun, geçmiş olsun ablacım
Ya evet ben normal doguma odaklanmiştim hep ve suyum gelerek normal doguma diye gitmiştim sezeryan olunca beni kescekler diye çok ağlamıştım
Bana görede hiç degil hiç biribu son olsun insallah
rüyasındamı görmüş dolmayı peynirci babadan al 3-4 tane ne ugrasıyon
Reklamdigil
Gecmis olsun canimKrep yapıyodum yağ sıçarı gözüme ne yandı varya çok sızlıyo :ne
He ay unuttum ee sen pideleri börekleri kahveleri nerde yuttunPeynirci baba bizden 1saat uzaklıkta merkezde yani a
Sagol canım ay kör oluyom sandım valla oglanda dibimde ona gelecek diye hemen ocag kapattım yüzüme hemen su çarpamadım yani ondan çok acıuoGecmis olsun canim
Evet canım çarşıda avmde aHe ay unuttum ee sen pideleri börekleri kahveleri nerde yuttunmerkezemi iniyorsun
Geçmiş olsun canımKrep yapıyodum yağ sıçarı gözüme ne yandı varya çok sızlıyo :ne
Sagol canım hosgeldinGeçmiş olsun canım
Oğlanın odasına girsem 3 gün sürer heralde temizlik
Camını sildim yeter bugünlük
Evet canım çarşıda avmde a
Bana mıyaaa erkek çocuk problemleri kolaylık diliyorum
HaEsimin tırı için viking şapkası siparis verdik, geçen ay ben oglanın odasına avize alacaktım paramız yoktuminel cinneti vennas
Doğum günün kutlu olsuunEvet yeni güne geçtik.
29 oldum inşallah uğur getirir.
Epidural mi oldun spinal mibeni yarı uyuşturdular
Başınız sağolsun ablaSelâm kızlar kaç gündür giremiyorum taziye vardı birde hasta vardı ziyaret ve taziyeye gidip geliyordum
Ben de bebeği görmek istiyoruumAnne kendini iyi hissetmezse yapıyorlar genel
Panik durumları vs olursa
Bn ilki genel. 2. Epidural oldum çok güzeldi
Hangisi sana göre değildi epidural mi genel anestezi mi2sinde de oldum ama malesef bana göre değilmiş a
Ben geçen girdim zor çıktım aOğlanın odasına girsem 3 gün sürer heralde temizlik
Camını sildim yeter bugünlük
Epidural canım yani bana göre iyigecmedi oğlanın yüzünü görmeden bayıldım kalp atışlarım hızlanmış aDoğum günün kutlu olsuun
Epidural mi oldun spinal mi
Başınız sağolsun abla
Ben de bebeği görmek istiyoruum
Hangisi sana göre değildi epidural mi genel anestezi mi
Aaa geçmiş olsun dikkat et yav krepte nasıl yağ sıçrattın? Yağ konmuyor ki çokkkkKrep yapıyodum yağ sıçarı gözüme ne yandı varya çok sızlıyo :ne
Yani bişey yokEpidural canım yani bana göre iyigecmedi oğlanın yüzünü görmeden bayıldım kalp atışlarım hızlanmış a,ama eyluldede mecburi artık diyor bisey olmadığı taktirde anestezi yapılmamaktadır dedi ve epidural yapti,eylulde bayilmadim ama
Napayim yav herseye yetmeye calisiyorum aiyi yetişiyorsun heryere maşallah darısı başıma