Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Nasıl yapıyorsunuz neler yapıyorsunuz
Normalde cuma günleri görsel tartı bildirimi
Pazartesi de kontrol tartısı atılıyor...
Herkes kendi düzeninde öğünlerini atıyor..
Ben diyetisyenle çalışıyorum malum kilo fazla olunca :komik: :utan:diğer kızlardan da diyetisyene giden var normal dikkat eden var..zayıflar da var kas arttırıp yağ azaltmak için yapıyorlar.. öyle

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Tepki
346
Normalde cuma günleri görsel tartı bildirimi
Pazartesi de kontrol tartısı atılıyor...
Herkes kendi düzeninde öğünlerini atıyor..
Ben diyetisyenle çalışıyorum malum kilo fazla olunca :komik: :utan:diğer kızlardan da diyetisyene giden var normal dikkat eden var..zayıflar da var kas arttırıp yağ azaltmak için yapıyorlar.. öyle
Cok ıyı :asikk:
Tanışalım :asikk:adım havvanur yirmibeş yaşındayım iki çocuğum var büyük yenı bıre basladı küçüğümde ıkı yaşına yenı gırdı emdırmeyı bıraktım gıbı verfıgım kıloları tekrar aldım daha öncesinden dıyetısyrn eslıgınde seksenbeşden yetmişe kadar geldım bır ıkı ay kadar ara verdım o sırada emzırmeyıde bıraktırdım tekrar seksen ıkı kıloya kadar çıktım bır haftadır kndım yapıyorum dıyetımı yetmişdokuza ındım motıvasyon eksikligi yaşıyorumben bnmde bıraz gaza ıhtıyacım olduğu ıcın bu sıteyı buldum sız denk geldınız gırmek ıstedım:sarisin::sarisin:
Ilk defa yeni üye ben sok ahaha
O şanslı kişi binmişim demekki
@Hanımefendiyimm hoşgeldin....kaç kilosun hedefin nedir
Suan yetmiş dokuz kııloyum altmıs a kadar ınmek ıstıyorum ınsallah ıkı hafta sonra kardesımın dugunu var o zamana kadar da nıraz daha verırsrm cok ıyı olucak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar