Hanımefendiyimm
Daimi Üye
Nasıl yapıyorsunuz neler yapıyorsunuzGeldi geldi -85.80 gördü bu gözler..
Elhamdülillah @Elif_Eylulşaka maka -30 oldu
@Bitterçikilata bekliyorum hemen beraber yapınca daha iyi veririz..bugün ödül yapım da yarın diyet
Nasıl yapıyorsunuz neler yapıyorsunuzGeldi geldi -85.80 gördü bu gözler..
Elhamdülillah @Elif_Eylulşaka maka -30 oldu
@Bitterçikilata bekliyorum hemen beraber yapınca daha iyi veririz..bugün ödül yapım da yarın diyet
Evet kontrolü listeleri @Elif_Eylul filiz abla yapıyor..Hosbıldık yonetıcımız elıfeylulmu tamam bnde bı grupla katılmayı çok ısterım
Tmm canım sagol bravo bu arada cok ıyı vermıssınEvet kontrolü listeleri @Elif_Eylul filiz abla yapıyor..
Normalde cuma günleri görsel tartı bildirimiNasıl yapıyorsunuz neler yapıyorsunuz
Çok teşekkür ederimTmm canım sagol bravo bu arada cok ıyı vermıssın
Yapıyor muyum yapacakmiyim yapmaya devam ediyormuyum bilemiyorum@sulisim diyet yapıyomusun
Ama yapayım yaaa 62 lerdeydim 50 leri görmek istiyorum amma gazim eksikYapıyor muyum yapacakmiyim yapmaya devam ediyormuyum bilemiyorum
Hee bende aynıyım,şuanda tarlaya gidip geliyorumYapıyor muyum yapacakmiyim yapmaya devam ediyormuyum bilemiyorum
Aygaz dırırınAma yapayım yaaa 62 lerdeydim 50 leri görmek istiyorum amma gazim eksik
Çok teşekkür ederim sagolun evet iyi ki tanıştım sizlerle..güzel bir yıl olsun hepimiz için@Cheesecake doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere iyki doğdun iyki tanışmışız
Çok teşekkür ederim canım sagolasin@Cheesecake nice mutlu yıllara ....iyiki doğdun....
Cok ıyıNormalde cuma günleri görsel tartı bildirimi
Pazartesi de kontrol tartısı atılıyor...
Herkes kendi düzeninde öğünlerini atıyor..
Ben diyetisyenle çalışıyorum malum kilo fazla olunca![]()
diğer kızlardan da diyetisyene giden var normal dikkat eden var..zayıflar da var kas arttırıp yağ azaltmak için yapıyorlar.. öyle
Tanışalım@Hanımefendiyimm merhaba tanışalimmı
O şanslı kişi binmişim demekkiIlk defa yeni üye ben sok a
Suan yetmiş dokuz kııloyum altmıs a kadar ınmek ıstıyorum ınsallah ıkı hafta sonra kardesımın dugunu var o zamana kadar da nıraz daha verırsrm cok ıyı olucak@Hanımefendiyimm hoşgeldin....kaç kilosun hedefin nedir