Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Sen hatalı degildin belki senide alır geri ahaha
Valla o muameleye tabi kılındıktan sonra gerek yok...bu yaz ben baya kötü bi süreç geçirdim..birçok olumsuz şey yaşadık.aldigim en büyük ders sana iyi gelmeyen değer katmayan kişi ve olaylardan uzak durmak..kk ya alsa ne almasa ne :haha: başka bir ip adresi ve tc ile zaten kaydolabilirim ama yerini dolduran platformlar var zaten
Ayyyy süper ötesi olurdu daha erken saatte bunu görsem heralde kesin kızartma yapardım :D
Yarın yine diyete başlıyorum xD
Yarın benim de tartım var..sıkı bir programa giricem Kuzenin nişanı var...inşallah verebilirim biraz

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.425
Valla o muameleye tabi kılındıktan sonra gerek yok...bu yaz ben baya kötü bi süreç geçirdim..birçok olumsuz şey yaşadık.aldigim en büyük ders sana iyi gelmeyen değer katmayan kişi ve olaylardan uzak durmak..kk ya alsa ne almasa ne :haha: başka bir ip adresi ve tc ile zaten kaydolabilirim ama yerini dolduran platformlar var zaten

Yarın benim de tartım var..sıkı bir programa giricem Kuzenin nişanı var...inşallah verebilirim biraz
Senin gibi düşünen kaç kisi var

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.818

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.830
neden bilmiyorum 3 gün çok yoğundu. ctesi temizlik 3 makine çamaşır, allahtan kurutma var çok rahatmış vallah. pazar günü de bana saat almaya gittik :krnz::krnz::krnz:

olabilirr:asikk: arkadaş bana farklı isimle geri gel dedi de işim olmaz
Ya gitmeye kalksa insan ger türlü gider iyi ki gitmişiz ya

Cheesecake

Tepki
15.463
Doğum günün kutlu olsunnn :kalp: gerçek olanı kaçırdım kimlikte olanı kutlayayım bari :krizz: Nice nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve zayıf günleriinn olsuun inşallahhh :dua
Aaaaamiiiinnnn canım inşallah...çok çok teşekkür ediyorum... :kalp: hepimiz için diliyorum tüm güzellikleri.:asikk::mavis:
@Cheesecake yeni yaşın mutlu olsun istediğin kiloya indirsin yiyip yiyip kilo aldırmasın
Ailelenle mutlu yılların olsun ❤️❤️
Ne güzel dua valla :hopp:çok çok teşekkür ederim..:asikk::mavis:35 yolun yarısı mi bakalım :utan:

Cheesecake

Tepki
15.463
Belge de atayım da geri alırsam en azından olmuştum diye delil olur :haha:
1000004984.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar