Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Kreşe versen en azından sosyalleşmiş olur
Kreş de düşünmedim değil ama çok alerjisi var ve en ufak şekilde bile maruz kalmaması lazım güvenemiyorum açıkçası. Bu yılı bakıcı ile geçireceğim o yüzden
İyi değil mi? Zaten asgari ücret 11 buçuk ya bakıcı ücreti de ona göre olmuyor mu? Ben anlamıyorum da fikir yürüttüm
Ya haklısın ama işte her ilin piyasası farklı. Mesela geçen sene burda 1700 falandı tam gün çocuk bakım. Ben yarım gün 1000 veriyordum. Ne kadar komik bir rakam de mi :) 2000 den 8000 e anormal arttı. Ha haklari var elbette neyse onu vericez. Sonuçta emek. Gerçi bu 8 de gelip senin evinde bakarsa oluyormuş sanırsam 6 ya anlasicaz genel olarak 5-6 duyduk
8bin se bu devirde iyiki,burda bakıcılar dolar bazında çalısiyor
Ya işte şehirden şehire durum çok değişiyor. Sonuçta burda kiralar falan da ona göre uygun.

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.406

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Günaydın canim Hayırlı cumalar ❤️

Günaydın canım❤️
2yaş oldumu işe başlıcaksin diyemi
Evet yirmi gün kaldı işte iki yaş oluyor. Aynen ise başlicam şimdi kesme süreci de nasıl olucak bilmiyorum bazen birkaç hafta sürüyormuş alışması. Ani bir kararla kestim gitti. Günde 2 ye düşürmüştüm iyi bir yerde kestim diye düşünüyorum ama bakalım nasıl olcak

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.406
Evet yirmi gün kaldı işte iki yaş oluyor. Aynen ise başlicam şimdi kesme süreci de nasıl olucak bilmiyorum bazen birkaç hafta sürüyormuş alışması. Ani bir kararla kestim gitti. Günde 2 ye düşürmüştüm iyi bir yerde kestim diye düşünüyorum ama bakalım nasıl olcak
2ye düştüyse zorlanmazsin diye düsünuyorum,benim 1hafta bile sürmemisti alısma suresi

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.808
Hadi inşallah kolayca atlatın darısı bize inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar