Elif_Eylul
Daimi Üye
- #55.621
Ohh neguzel Rabbim gönlüne göre versin helalınden canimşaka bir yana da fazlasında gözüm yok, hakkımı alayım yeter. Onu da alıyorum çok şükür

Ohh neguzel Rabbim gönlüne göre versin helalınden canimşaka bir yana da fazlasında gözüm yok, hakkımı alayım yeter. Onu da alıyorum çok şükür
Kreş de düşünmedim değil ama çok alerjisi var ve en ufak şekilde bile maruz kalmaması lazım güvenemiyorum açıkçası. Bu yılı bakıcı ile geçireceğim o yüzdenKreşe versen en azından sosyalleşmiş olur
Ya haklısın ama işte her ilin piyasası farklı. Mesela geçen sene burda 1700 falandı tam gün çocuk bakım. Ben yarım gün 1000 veriyordum. Ne kadar komik bir rakam de miİyi değil mi? Zaten asgari ücret 11 buçuk ya bakıcı ücreti de ona göre olmuyor mu? Ben anlamıyorum da fikir yürüttüm
Ya işte şehirden şehire durum çok değişiyor. Sonuçta burda kiralar falan da ona göre uygun.8bin se bu devirde iyiki,burda bakıcılar dolar bazında çalısiyor
Günaydın canim Hayırlı cumalarGünaydın Hayırlı cumalar
Günaydın canımGünaydın kızlar modun düşük an itibariyle bebemi sütten kesiyorum çok duygusalim
Evet yirmi gün kaldı işte iki yaş oluyor. Aynen ise başlicam şimdi kesme süreci de nasıl olucak bilmiyorum bazen birkaç hafta sürüyormuş alışması. Ani bir kararla kestim gitti. Günde 2 ye düşürmüştüm iyi bir yerde kestim diye düşünüyorum ama bakalım nasıl olcakGünaydın canim Hayırlı cumalar
Günaydın canım
2yaş oldumu işe başlıcaksin diyemi
2ye düştüyse zorlanmazsin diye düsünuyorum,benim 1hafta bile sürmemisti alısma suresiEvet yirmi gün kaldı işte iki yaş oluyor. Aynen ise başlicam şimdi kesme süreci de nasıl olucak bilmiyorum bazen birkaç hafta sürüyormuş alışması. Ani bir kararla kestim gitti. Günde 2 ye düşürmüştüm iyi bir yerde kestim diye düşünüyorum ama bakalım nasıl olcak
Hadi inşallah kolayca atlatın darısı bize inşallahEvet yirmi gün kaldı işte iki yaş oluyor. Aynen ise başlicam şimdi kesme süreci de nasıl olucak bilmiyorum bazen birkaç hafta sürüyormuş alışması. Ani bir kararla kestim gitti. Günde 2 ye düşürmüştüm iyi bir yerde kestim diye düşünüyorum ama bakalım nasıl olcak
Noldu Elif nasıl?
Şükür iyi canim yarın çıkarcaz kismetseNoldu Elif nasıl?
Ya ne güzel gözünüz aydınŞükür iyi canim yarın çıkarcaz kismetse
Sen nasilsin bebiş nasıl
Sağol canim biyopsiside güzel çıkar insaAllahYa ne güzel gözünüz aydın
İyiyiz ya nasıl olalım kavruluyoz![]()
![]()
İnşaAllahSağol canim biyopsiside güzel çıkar insaAllah
Kiz cekip atcam sana balkonda battaniyeyle oturuyorum
Gel tabikisi beklerim çay cekirdek çitiliyokİnşaAllah
Deme yav bende gelemmi
Geç oldu yarın inşaAllahGel tabikisi beklerim çay cekirdek çitiliyok
Bizde saat 11 kız uyudu bileHadiya gecmi oldu![]()
MaşaAllah benimki hâlaaa ayakta,kız emzik aldık bugun ona aBizde saat 11 kız uyudu bile
Biberon almadın mı gittikçe küçülüyor mu neMaşaAllah benimki hâlaaa ayakta,kız emzik aldık bugun ona a