Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tez vakitte sağlığına kavuşsunIyi simdi canım,yutkunamıyor falan
Ağrı kesici veriyorlar,pis kanı boğazından temizliyorlar,doktoru bekliyoruz bizde bakalim ne dicek
Tez vakitte sağlığına kavuşsunIyi simdi canım,yutkunamıyor falan
Ağrı kesici veriyorlar,pis kanı boğazından temizliyorlar,doktoru bekliyoruz bizde bakalim ne dicek
Amin insaAllah canimTez vakitte sağlığına kavuşsun
Aman çok yorgunum her gün dedemi 45-50 dk mesafeye fizik tedaviye götürüyom getiriyom otobüsleIyi gibiyim canim sen nasilsin
Acil şifalar diliyormTez vakitte sağlığına kavuşsun
Geçmiş olsun canım biran önce toparlanır inşaAllah şuan nasıl?Amin insaAllah canim
Kreşe versen en azından sosyalleşmiş olurAman çok yorgunum her gün dedemi 45-50 dk mesafeye fizik tedaviye götürüyom getiriyom otobüslezor oluyo bı de arada spora gidiyom. Üstelik Kasım'da başlıcaktim nasıl olduysa birkaç hafta sonra ise başlama durumum var. Bakalım nolcak. Bakıcı ücretleri de almış yürümüş sağolsun 8000 cik
Geçmiş olsun canım biran önce toparlanır inşaAllah şuan nasıl?
Teşekkür ederim kızlar@Elif_Eylul nasıl elif ?
Günaydın canım hayırli cumalarHayırlı cumalar sabahlar
hadi bakalım geçmiş bitmiş olsun inşallahIyi simdi canım,yutkunamıyor falan
İyi değil mi? Zaten asgari ücret 11 buçuk ya bakıcı ücreti de ona göre olmuyor mu? Ben anlamıyorum da fikir yürüttümAman çok yorgunum her gün dedemi 45-50 dk mesafeye fizik tedaviye götürüyom getiriyom otobüslezor oluyo bı de arada spora gidiyom. Üstelik Kasım'da başlıcaktim nasıl olduysa birkaç hafta sonra ise başlama durumum var. Bakalım nolcak. Bakıcı ücretleri de almış yürümüş sağolsun 8000 cik
Allah razi olsun canimhadi bakalım geçmiş bitmiş olsun inşallah
Günaydın canım Hayırlı cumalarGünaydın kızçeler, hayırlı cumalar
8bin se bu devirde iyiki,burda bakıcılar dolar bazında çalısiyorİyi değil mi? Zaten asgari ücret 11 buçuk ya bakıcı ücreti de ona göre olmuyor mu? Ben anlamıyorum da fikir yürüttüm
keşke ben de 1.500 dolar alsam8bin se bu devirde iyiki,burda bakıcılar dolar bazında çalısiyor
Valla dua edicem senin icin akeşke ben de 1.500 dolar alsam
şaka bir yana da fazlasında gözüm yok, hakkımı alayım yeter. Onu da alıyorum çok şükürValla dua edicem senin icin a