ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Adamda haklıBenim ultrasonum saat 2bucukta persembe günü
Kız ameliyat günü almış persembe 2buçuk gibi ben ne yapayim anlamadım,adam bagriyor evde
Adamda haklıBenim ultrasonum saat 2bucukta persembe günü
Kız ameliyat günü almış persembe 2buçuk gibi ben ne yapayim anlamadım,adam bagriyor evde
Sen yıllarca sürün özelde olma kız dediğini yaptı adamda sana bağıracağına açsın tel kıza bağırsınBenim ultrasonum saat 2bucukta persembe günü
Bende anlamadim canim ben delirmeyim kim delirsinBende onu soracaktım parasımı var hemen girmiş ameliyat işine.. ilaçla hall olucakken bıçak altına yatmak cesaret ister ha bide sağlıkçıyaa biliyor bu işleri ben anlamadım bu kızı
Açtı telefon söyledi,sen daha 1hafta yapmadin bizim dediklerimizi kullanmadınki,geçsin ağrın,sanki bıçak altına yatınca hemen iyilesiceksinSen yıllarca sürün özelde olma kız dediğini yaptı adamda sana bağıracağına açsın tel kıza bağırsın
Günaydın canımGünaydınnsslarr
Valla onun garantisi olmuyor ama çoğunlukla da bişe olmuyor. Bazen de şansinaBildirim gelmedi banada oyüzden görmedim
Yaaa şu boyunda kiss acaba alınınca kötü olurmu,misal dayı vardi bu köyde,koltuk altındaki kisi aldirinca birdaha kanser oldu 1sene icinde öldü
Yarin olucak amelyati canimValla onun garantisi olmuyor ama çoğunlukla da bişe olmuyor. Bazen de şansina
Iyi gibiyim canim sen nasilsinAy bir hafta olmuş resmen yaa nasilsiniz herkes iyi miii??
Bı Trabzon'a gittik geldik of çok nem var Erzurum bile ısındı 34-35 oluyor yanıyoruz kendi capimizda
Dün zumba yaptım bugün 40 dakika kadar yürüdüm ama kendimi tutamadım ve kuymak yedim
Bişey olmaz dengelemişsinDün zumba yaptım bugün 40 dakika kadar yürüdüm ama kendimi tutamadım ve kuymak yedim
Kaldım böyle sanırım inemiyom bi türlüBişey olmaz dengelemişsin
Inersin merak etmeKaldım böyle sanırım inemiyom bi türlü