Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.812

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Kilo almışsın yağdanda sanırım
Diyet yapan kim var bilmiyorum kimse kalmadı zaten artık
@Bitterçikilata
@Maya.
@ÇikolataGözlüm gelenler arasinda
Evet 800 gr yağlanma var..bu hafta evde değildik biz de.zaten düzenli beslenemedim
87 yi bile görmüşsün ne güzel ❤️
Bnde bu hafta don gidip diyetisyene ara veriyorum diyet yapıyorum güya ama motivasyonum 0 destek verecek kişi veya kişiler aranıyor
Evet evet o ev bulma döneminde 87 yi gördüm ❤️ben de hiç motivasyonum yok ama devam edeceğim.buraya kadar inmişken bırakmayalım...diyetisyene ara versen bile yaparsın sen iraden iyi..zaten listeler aynı hep.ben de haftaya gittikten sonra paketim bitiyor bu aylık...ayda 1 defaya çevireceğim.bi de öyle bakayım

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.799
Evet 800 gr yağlanma var..bu hafta evde değildik biz de.zaten düzenli beslenemedim

Evet evet o ev bulma döneminde 87 yi gördüm ❤️ben de hiç motivasyonum yok ama devam edeceğim.buraya kadar inmişken bırakmayalım...diyetisyene ara versen bile yaparsın sen iraden iyi..zaten listeler aynı hep.ben de haftaya gittikten sonra paketim bitiyor bu aylık...ayda 1 defaya çevireceğim.bi de öyle bakayım
Kız napim bnde mi ev arasam acaba hahahaha
Bu ara irade bişey kalmadı valla çok saldım evet arada devam edecek bırakmaya niyetim yok bu kadar gelmişken

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Kız napim bnde mi ev arasam acaba hahahaha
Bu ara irade bişey kalmadı valla çok saldım evet arada devam edecek bırakmaya niyetim yok bu kadar gelmişken
:mendil:boşver yine de kilo gider ev mev işleri sıkıntılı rabbim yaşatmasın...
Ya bazen hatta sık sık oluyor motivasyon kaybı..ya Bi de sürekli yedim suçluluk psikolojisi..bende mesela şu an etrafımdaki herkes sorup duruyor devam mı ne kadar verdin,aldın mı yoksa falan... sıkılıyorum böyle olunca da

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.799
:mendil:boşver yine de kilo gider ev mev işleri sıkıntılı rabbim yaşatmasın...
Ya bazen hatta sık sık oluyor motivasyon kaybı..ya Bi de sürekli yedim suçluluk psikolojisi..bende mesela şu an etrafımdaki herkes sorup duruyor devam mı ne kadar verdin,aldın mı yoksa falan... sıkılıyorum böyle olunca da
Ufff aynısını bana da soruyorlar sanama dicem zor tutuyorum kendimi
Artık gitmiyorum dicem gitmeye başladığımda

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.396
Devlet hastanesine gittim doktor okadar iyiydi ki üzülme yaparim ben senin amelyatini dedi,bakalim ultrason cekileli cok olmus burdada cekelim eger ayniysa zaten ameliyatlıksın sen dedi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar