Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
87 yi bile görmüşsün ne güzel

Bnde bu hafta don gidip diyetisyene ara veriyorum diyet yapıyorum güya ama motivasyonum 0 destek verecek kişi veya kişiler aranıyor
87 yi bile görmüşsün ne güzel
Evet yağış bekleniyormuşSol ayağim kudurdu gene bugün,yarın yağış gösteriyor acaba ondanmıki
Bakalim yarin baska doktora gitcem
ben kas kütlemi arttırmaya çalışıyorum kilo vermekten ziyade. Önümüzdeki hafta tatile gidicem gelince yağ kas oranıma baktırcam salonda. yağ oranım en son %18 diKilo almışsın yağdanda sanırım
Diyet yapan kim var bilmiyorum kimse kalmadı zaten artık
@Bitterçikilata
@Maya.
@ÇikolataGözlüm gelenler arasinda
Çok iyi daha da yağı azaltma kaslı mayalı çörekben kas kütlemi arttırmaya çalışıyorum kilo vermekten ziyade. Önümüzdeki hafta tatile gidicem gelince yağ kas oranıma baktırcam salonda. yağ oranım en son %18 di
Tatile nereye gidiyorsun bakimben kas kütlemi arttırmaya çalışıyorum kilo vermekten ziyade. Önümüzdeki hafta tatile gidicem gelince yağ kas oranıma baktırcam salonda. yağ oranım en son %18 di
Evet 800 gr yağlanma var..bu hafta evde değildik biz de.zaten düzenli beslenemedimKilo almışsın yağdanda sanırım
@Bitterçikilata
@Maya.
Evet evet o ev bulma döneminde 87 yi gördüm87 yi bile görmüşsün ne güzel
Bnde bu hafta don gidip diyetisyene ara veriyorum diyet yapıyorum güya ama motivasyonum 0 destek verecek kişi veya kişiler aranıyor
Çok iyi daha da yağı azaltma kaslı mayalı çörek
tabii ki yazlığaaTatile nereye gidiyorsun bakim
Bol dinlenmelerevet hoca da dedi daha yağı indirmeyelim diye. Önceki ay %17 di
tabii ki yazlığaa
Hadi bol bol tadını Çıkarevet hoca da dedi daha yağı indirmeyelim diye. Önceki ay %17 di
tabii ki yazlığaa
Kız napim bnde mi ev arasam acabaEvet 800 gr yağlanma var..bu hafta evde değildik biz de.zaten düzenli beslenemedim
Evet evet o ev bulma döneminde 87 yi gördümben de hiç motivasyonum yok ama devam edeceğim.buraya kadar inmişken bırakmayalım...diyetisyene ara versen bile yaparsın sen iraden iyi..zaten listeler aynı hep.ben de haftaya gittikten sonra paketim bitiyor bu aylık...ayda 1 defaya çevireceğim.bi de öyle bakayım
Kız napim bnde mi ev arasam acaba
Bu ara irade bişey kalmadı valla çok saldım evet arada devam edecek bırakmaya niyetim yok bu kadar gelmişken
Selam canım
Aaa ben çok sıkı diyet yapıyom aşk olsun bilmiyonuzmu ?Kilo almışsın yağdanda sanırım
@Bitterçikilata
@Maya.
SelammmSelam canım
Aaa ben çok sıkı diyet yapıyom aşk olsun bilmiyonuzmu ?![]()
![]()
Ufff aynısını bana da soruyorlar sanama dicem zor tutuyorum kendimiboşver yine de kilo gider ev mev işleri sıkıntılı rabbim yaşatmasın...
Ya bazen hatta sık sık oluyor motivasyon kaybı..ya Bi de sürekli yedim suçluluk psikolojisi..bende mesela şu an etrafımdaki herkes sorup duruyor devam mı ne kadar verdin,aldın mı yoksa falan... sıkılıyorum böyle olunca da
Evet evet çok baskı hissetmemek adına söylememek en iyisiUfff aynısını bana da soruyorlar sanama dicem zor tutuyorum kendimi
Artık gitmiyorum dicem gitmeye başladığımda
İkimiz ve ziyaretçiGünaydın ben ve ziyaretçi
Günaydın canımGünaydın