Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bn 5-6 sene önce aldığım da öyleama hala taş gibiler , ayakkabıyı anneme verdim o kullanıyor
Bn 5-6 sene önce aldığım da öyleama hala taş gibiler , ayakkabıyı anneme verdim o kullanıyor
Tuzu azalt o zmn peynir turşu dikkat etFırlıyor düşmüyor doktor yediklerine dikkat et dedi dikkat edince çok şükür iyi oluyorum 2 gün abuk subuk yedim diye bugün başım ağrıyır gibi
Nike mağazası yaniBnm gittiğim bi outlet vardı kapandı![]()
Zengo seniFarketmiyor ptt 3hafta sonra geliyor pariste oturuyorum ya
nike'ın kendi internet sitesinden alıyorum.Nerden alıyorsun bn oğlana hep öyle alıyordum bu sene almadım bi
Benmi heheee bokZengo seni![]()
![]()
Karabuğday= çikolatabuzlukta bi sürü haşladığım karabuğdayım var bi de kuru olarak da var belki ilerde onları kavurup çikolata yaparımkinoa da çok seviyorum
kız var tava da kavurup patlatıyorlar pirinç patlağı gibi düşünKarabuğday= çikolata![]()
![]()
Avrupadan mı yolluyorlar kinike'ın kendi internet sitesinden alıyorum.
İşte zengoluk böyle bişiFarketmiyor ptt 3hafta sonra geliyor pariste oturuyorum ya
Eskidendi bebe bnm nevrimi döndürdü işte arada boya filan yapıyorumSapsik![]()
![]()
![]()
![]()
biz kim bakım kim
3 üne mi maşallah bn tek bebeye 2 harcadım galibaSağol canımvalla 3000 hepsine düzdüm kıyafet yazlık.
Dikkat ediyorum şimdilikTuzu azalt o zmn peynir turşu dikkat et
Hee o çikolata değilkikız var tava da kavurup patlatıyorlar pirinç patlağı gibi düşün
İlk 20. Hafta çok sıkıntı değil ama sonrası için sorun cinsiyet ne zaman belli olacak gızzzDikkat ediyorum şimdilik
Zaten Karabuğday= senHee o çikolata değilki![]()
![]()
benimde yapmışlığım var kalbime indi çikolata deyince
![]()
![]()
![]()
Ne bileyimİlk 20. Hafta çok sıkıntı değil ama sonrası için sorun cinsiyet ne zaman belli olacak gızzz
Evet gündoğdu paris köyü aİşte zengoluk böyle bişi
Bence cancanNe bileyim![]()
![]()
ablasına benzerse ablası 6 və ayda öğrendik galiba bi türlü gösrermiyordu
![]()
![]()
Belli zaten bellliEvet gündoğdu paris köyü a