ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Güle güle giysinlerÇocuklara bayram için şortlu takımlar aldım onlar geldi.

Güle güle giysinlerÇocuklara bayram için şortlu takımlar aldım onlar geldi.
He benimki de öyle iyice şişti sözde kilo verecekGöbek aldı başını gitdi bu dikkat etmiyor
Hayir yaa aman gelmezse evde var birsürü şey giysinGelmedi mi etekli takım
Sağol canımGüle güle giysinler
Yok yok sonra tansiyon fırlıyorSusak"şimdi ye verirsin sonra" diyen hala veremedi o ayrı
Hadi ya ama sen çok oldu onu soyleyeli dimiHayir yaa aman gelmezse evde var birsürü şey giysin
56 yı görmüştüm cozutdum Cuma yine görürüm inşaAllahOoo 52mi olcan cikocan
Fırlıyor mu düşüyor mu ay o da kötü buyun bir gün yattigimi bilirimYok yok sonra tansiyon fırlıyor![]()
![]()
yaşlıyım ben
![]()
![]()
Sende vitamin eksikliği var galibaKaburgalar,kemikler,popocan a,sırtim heryerim ağrıyor,arti agzim gene yara
instagramda bi kızı takip ediyorum onunda saçları cansızmış çok güzel çoğaltmış onun yaptıklarını yapıyorum . eskiden çok gürdü saçım yaYa ben onlara baktım da kararsız kaldım
Hepsi stresten canım yainstagramda bi kızı takip ediyorum onunda saçları cansızmış çok güzel çoğaltmış onun yaptıklarını yapıyorum . eskiden çok gürdü saçım ya
Farketmiyor ptt 3hafta sonra geliyor pariste oturuyorum yaHadi ya ama sen çok oldu onu soyleyeli dimi
Benimkinide bu boğaz varken veremez seninkide aynı cinsten anladığım kadarıylaHe benimki de öyle iyice şişti sözde kilo verecek
buzlukta bi sürü haşladığım karabuğdayım var bi de kuru olarak da var belki ilerde onları kavurup çikolata yaparımKendime karabuğdaylı salata yapıcam sadece etle beslenen kocama et yahni koydum![]()
![]()
Agzim vitaminden belkiSende vitamin eksikliği var galiba
Ben bimden saç bakımı yağı alıp içine Argan, zeytinyağı, lavanta yağı, badem yağı kattım öyle kullandım hepsini bir şişeye 7/8 kullanımlık falan oldu bakalım işe yararsa devam etceminstagramda bi kızı takip ediyorum onunda saçları cansızmış çok güzel çoğaltmış onun yaptıklarını yapıyorum . eskiden çok gürdü saçım ya
Benimde beyaz bugdayim varbuzlukta bi sürü haşladığım karabuğdayım var bi de kuru olarak da var belki ilerde onları kavurup çikolata yaparımkinoa da çok seviyorum
Kız o düştün diye benim 2 haftayı geçecek anca ağrı gittiAgzim vitaminden belki
Ama kıçim morarmaktan
Fırlıyor düşmüyor doktor yediklerine dikkat et dedi dikkat edince çok şükür iyi oluyorum 2 gün abuk subuk yedim diye bugün başım ağrıyır gibiFırlıyor mu düşüyor mu ay o da kötü buyun bir gün yattigimi bilirim