Elif_Eylul
Daimi Üye
- #53.461
Ablam aradi simdi senin adağın varmiydi diye evet vardi camide okutcaktim kuran dedim,sen onu okut belki işlerin ondan ters gidiyor dedi,bak aklima gelmedi benim acil cami hocasina diyim
Yok be geçen annemi doktora götürdük bir et durum aldı yanına da tavuk dürüm eee dedim sen böyle yemeye devam edersen tabi veremezsinBenimkinide bu boğaz varken veremez seninkide aynı cinsten anladığım kadarıyla![]()
![]()
![]()
kız bizim de öyle yaFarketmiyor ptt 3hafta sonra geliyor pariste oturuyorum ya
Niketan ne lan akız bizim de öyle yaniketan bişey alıyorum 1 hafta içinde amsterdamdan yolluyor adamlar, ptt sağolsun 2 hafta ooo
Aynen yediklerini dikkat et arada ölç hem düşüklük hem yükseklik hamilelikte iyi değilFırlıyor düşmüyor doktor yediklerine dikkat et dedi dikkat edince çok şükür iyi oluyorum 2 gün abuk subuk yedim diye bugün başım ağrıyır gibi
He yap o zamanAblam aradi simdi senin adağın varmiydi diye evet vardi camide okutcaktim kuran dedim,sen onu okut belki işlerin ondan ters gidiyor dedi,bak aklima gelmedi benim acil cami hocasina diyim
Kocam Kemalpaşa ya gitmis gelsin söyleyimde desin hocayaHe yap o zaman
nike ya yağmurluk almıştım ayakkabı almıştımNiketan ne lan a
Hımmm güle güle kullan kaşıksuratnike ya yağmurluk almıştım ayakkabı almıştım
ooo alalı çok olduu o zamanlar dolar 5-6 falandıHımmm güle güle kullan kaşıksurat
ama hala taş gibiler , ayakkabıyı anneme verdim o kullanıyorooo alalı çok olduu o zamanlar dolar 5-6 falandı
Ohaaa lan deli simdi oldu 25ooo alalı çok olduu o zamanlar dolar 5-6 falandı
Yaaa iyi iyidir marka gene alinca baya gidiyorama hala taş gibiler , ayakkabıyı anneme verdim o kullanıyor
2-3 kere kullandım olmuştur galibaGuzel mi var mı etkisi
Sende et ye salatayla işte şifa olsun göbüştekineKendime karabuğdaylı salata yapıcam sadece etle beslenen kocama et yahni koydum![]()
![]()
Sapsik2-3 kere kullandım olmuştur galiba
Nerden alıyorsun bn oğlana hep öyle alıyordum bu sene almadım bikız bizim de öyle yaniketan bişey alıyorum 1 hafta içinde amsterdamdan yolluyor adamlar, ptt sağolsun 2 hafta ooo
Bnm gittiğim bi outlet vardı kapandıooo alalı çok olduu o zamanlar dolar 5-6 falandı