MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Hadin öptüm iyi geceler

Anaaa nereye Ahmet bekliyor seni Tiramisu içinHadi bende kaçar telin şarjı 2 kalmış benimde şarjım bitik
Canı sıkılır bizsiz hayat çok zor bak misafirlere geldiler gitmiyorlarO bugün kovar yarın geri çağırır merak etme
Tamam iste misafir değilsin davetiye ye gerek yokTabiki davet edilmediğim yere gitmem misafirmiyim ben
Onlar sarmalari tiramisuyu duydular ondan gitmiyorlarCanı sıkılır bizsiz hayat çok zor bak misafirlere geldiler gitmiyorlar
Beklesin ben tiramisu sevmemAnaaa nereye Ahmet bekliyor seni Tiramisu için
Sen ağzının tadını bilmirsin diyorumBeklesin ben tiramisu sevmem![]()
![]()
Okullar kapanacak ya kızlar formda kalmaya çalışıyorAnam napyonuz gecmis yapım dedim mümkün değil
Benim pek tatlıyla aram yok yaa helede evde pişen türlerlerle hiç yok paketi olacak illa en zararlısındanSen ağzının tadını bilmirsin diyorum
Kız daha zayıflamadınız ne ödülüBu kadar tiramisu muhabbetine pazartesi günü ödül olarak tiramisu yapcam cheescake yapacaktım
@Cheesecake sen ne yapcan
Günaydınnnn dınnn dınnn
Günaydın kızlarGünoşş
Leee hayale isteğe de salça oluyor tam sopalıksın ama dua et can- Canan var içinde doğurunca Atacam hatırlatKız daha zayıflamadınız ne ödülü![]()
![]()
Aslı evde pişen sevilir yavBenim pek tatlıyla aram yok yaa helede evde pişen türlerlerle hiç yok paketi olacak illa en zararlısından![]()
![]()
kulak tıpası al rahat etBebem ağladı susamış
Kocamın horultusu