MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Aaa iftira atma kadına herkesi etiket yapa yapa bi hâl oldu

Aaa iftira atma kadına herkesi etiket yapa yapa bi hâl oldu
Olsun etliyiz butluyuz mutluyuzZaten yiye yata aldık kiloyu
Evet biraktim bende sonunda,rehberdende sildim aAaa iftira atma kadına herkesi etiket yapa yapa bi hâl oldu
Hee avutalımOlsun etliyiz butluyuz mutluyuz
İşte ondan sayfa adı ye diye başlıyorduOlsun etliyiz butluyuz mutluyuz
Ana yüreği işte hani çocuklar yaramazlık yapınca yatırmak istersin ya yatınca da özlersin o hesapYaranamıyoz
Gelsin yanıp giderYataktan Atacam artık
Yarın sizin oralara geliyyyy 2 gece rahat uyuruz
Manyak sus artık kovacak biziAna yüreği işte hani çocuklar yaramazlık yapınca yatırmak istersin ya yatınca da özlersin o hesap
Çeneleri düşmüşAaaaayyyhhhhh bitiremedimiyi geceler...Tatlı rüyalar...
Diyorum sıcak gömlek ceket koymuş bavula yansın artık laf dinlemiyorGelsin yanıp gider![]()
![]()
![]()
Ahmette var mı o gözBende yiyey bilirdim yiyemeden gitdi hepsi Ahmetin midesine![]()
![]()
Amannn özlemiyorum artık sizi hıhAna yüreği işte hani çocuklar yaramazlık yapınca yatırmak istersin ya yatınca da özlersin o hesap
Kiz gece uyurken takma kan dolaşımı olsun bariŞincik bnm bi korsem var çok terletiyor yap eritiyor gece uyurken taksam nasıl olur
Ana yüreği işte hani çocuklar yaramazlık yapınca yatırmak istersin ya yatınca da özlersin o hesap
Ay yoo yooo ikisi de benin bebeklerim bölüşelim bence kardeş payıTiramisu yerim ağlayanı sen ye @_ÇikiLata
Göbekte miKiz gece uyurken takma kan dolaşımı olsun bari
Gündüz yürüyüş falan yaparken giy benceŞincik bnm bi korsem var çok terletiyor yağ eritiyor gece uyurken taksam nasıl olur
Gecemi bilemedim gündüz daha etkili olmazmiŞincik bnm bi korsem var çok terletiyor yağ eritiyor gece uyurken taksam nasıl olur
Iyi geceler canimAaaaayyyhhhhh bitiremedimiyi geceler...Tatlı rüyalar...