o sadece vücuttan su atmanı sağlar kız yağ öyle yanar mıŞincik bnm bi korsem var çok terletiyor yağ eritiyor gece uyurken taksam nasıl olur

o sadece vücuttan su atmanı sağlar kız yağ öyle yanar mıŞincik bnm bi korsem var çok terletiyor yağ eritiyor gece uyurken taksam nasıl olur
Bebemi nasıl duyacamkulak tıpası al rahat et
Uyurken belki terlersem dedimo sadece vücuttan su atmanı sağlar kız yağ öyle yanar mı
ay o vardı sen deBebemi nasıl duyacam
Dürtüyorda bn Dorsay vermeden alıyorum yoksa uykusu açılıyoray o vardı sen deboşver onu da duymazsın işte
ağlar ağlar uyur, olmadı gelir dürter seni
32 oldu31 ziyaretçi ve ben ve bitto
Günaydınnnn dınnn dınnn
Günoşş
Günaydın
Günaydın güzelliklerGünaydınn
Günaydınn
Günaydın kızlarGünaydın herkesesize de günaydın 28 ziyaretçi
Kontrol etmiyorlar mı ki günü geçik satıyorlarFırına gittik ekmek aldık eylülle, ordan markete ugradim alısveris yaptim ve günü gecmis kolayi verdim a
Nebilim aksam farkettim balik yanina aldi oğlan bardaga döktü biraz icti bune dedi,ver bakayim dedim ögggKontrol etmiyorlar mı ki günü geçik satıyorlar
En iyisi ne alıyorsan bakmak ben daha çok süt ürünlerinde bakıyorum hep onlarda başıma geliyor çünküNebilim aksam farkettim balik yanina aldi oğlan bardaga döktü biraz icti bune dedi,ver bakayim dedim öggg
Bazen bakmıyoz hep bakarim aslinda bendeEn iyisi ne alıyorsan bakmak ben daha çok süt ürünlerinde bakıyorum hep onlarda başıma geliyor çünkü
Yaaa sipariş o kadar yoğun ki inşallah bisey yapabilirimBu kadar tiramisu muhabbetine pazartesi günü ödül olarak tiramisu yapcam cheescake yapacaktım
@Cheesecake sen ne yapcan
He hatırlarımLeee hayale isteğe de salça oluyor tam sopalıksın ama dua et can- Canan var içinde doğurunca Atacam hatırlat
Günaydın kızlar