Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Eskisi gibi insanlarda uzaklasti birbirinden,burdada normal hayattada,kimsenin kimseye tahmüllü kalmamış,
Iste burda kalanlar belli ne yapsam olmadı 3 5 kisiylede burasi dönmüyor,bende yoruldum artik,isterdimki geldigimiz gibi olalim ama malesef
Ya bu bizle alakalı değil..genel itibari ile bi koşuşturma içindeyiz günlük hayatta.esimle bile görüşemiyoruz :haha: kimseyi arayamıyorum..
Burada da diyet zaten yıpratıp yoran bi süreç pes edince yazmak istemiyorlardır belki.
Bir de burada çok hikaye yok.kk da aktif topikler olunca girip bakıyorlardı bekli..
Rahat ol sende sıkma canını keyif almaya bak.kalan sağlar bizimdir de :kalp:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.126
Ya bu bizle alakalı değil..genel itibari ile bi koşuşturma içindeyiz günlük hayatta.esimle bile görüşemiyoruz :haha: kimseyi arayamıyorum..
Burada da diyet zaten yıpratıp yoran bi süreç pes edince yazmak istemiyorlardır belki.
Bir de burada çok hikaye yok.kk da aktif topikler olunca girip bakıyorlardı bekli..
Rahat ol sende sıkma canını keyif almaya bak.kalan sağlar bizimdir de :kalp:
Herkes kendibilir canim
Burasının ölü bir site olduğunu biliyorlardı zaten gelirken,kk ye giren bence burayada girerdi ozamanda zaman harcıyorlardı ama neyse anladım ben kimin nasıl olduğunu,isterdimki gidenler sadece benden bukadar deyip gitselerdi sessiz sedasiz degil

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.126
Aman herkes kendibilir, buraya gelirkende ben gidelim demedim,rahatim oyüzden açalım sayfa dediler actim kk de de sayfayı ben açmak istemedim bilirler zorla açtım sonuç, bikac kendini bilmez yüzünden olan oldu,ama onlarda zaten Allah katında cezasıni cekti içim rahat

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.724
IMG_7117.jpeg
-600 @Elif_Eylul

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar