Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Anam bol ziyaretçili bi ay karınca duası mu okudun @Elif_Eylul
Bu aralar öyle bende anlamadim,yüzü olup gelmeyenler yada aşkolar kuskolarAnam bol ziyaretçili bi ay karınca duası mu okudun @Elif_Eylul
Tabi neler konuştuk hemdeOoo çok laf dinlediniz gidin yetiştirin artık
Teşekkürler canım inşallah atarım aslında numaralar kayıtlı olsa wstsaptan ne iyi olurdu bı tek filiz abla kayıtlı sanırsam bende@serenajp iyi yolculuklar canım Arada foto at bizlere güzel geçsin
Bn yokmuyumTeşekkürler canım inşallah atarım aslında numaralar kayıtlı olsa wstsaptan ne iyi olurdu bı tek filiz abla kayıtlı sanırsam bende
Anaa varmissin muhtemelen sen bise paylasmadigin için adını hiç görmeyince unutmuşumBn yokmuyumhalbuki sabah durumunu görmüştüm
Eh işte diyelim..daha güzel olucazzzzWatsaptan attın gördüm çok şık olmuşsun
Bende çok kişi vardıda çogunuda sildim selam sabah kalmayınca,ama kayıtlısın senTeşekkürler canım inşallah atarım aslında numaralar kayıtlı olsa wstsaptan ne iyi olurdu bı tek filiz abla kayıtlı sanırsam bende
Günaydın canimGünaydın![]()
![]()
Eskisi gibi insanlarda uzaklasti birbirinden,burdada normal hayattada,kimsenin kimseye tahmüllü kalmamış,Yaaa ben sabah tartilmayi unuttum yaailk belkide...eskiden Perşembe gece meraktan uyuyamadım yarın tartıda ne cikcak diye...
Okadar uzaklaşmıştır kilo işinden demekki 59 lardayim bakalım netcez
Evet ya fazla paylaşmıyorum daha doğrusu unutuyorum paylaşmayıAnaa varmissin muhtemelen sen bise paylasmadigin için adını hiç görmeyince unutmuşum
Amin inşallah canımEh işte diyelim..daha güzel olucazzzz