Elif_Eylul
Daimi Üye
- #51.401
Günaydın canımGünaydın hayırlı cumalar

Günaydın canımGünaydın hayırlı cumalar
Günaydın canimGünaydın hanımefendiler
Hayırlı cumalar
Eskisi gibi insanlarda uzaklasti birbirinden,burdada normal hayattada,kimsenin kimseye tahmüllü kalmamış,
Iste burda kalanlar belli ne yapsam olmadı 3 5 kisiylede burasi dönmüyor,bende yoruldum artik,isterdimki geldigimiz gibi olalim ama malesef
Ya bu bizle alakalı değil..genel itibari ile bi koşuşturma içindeyiz günlük hayatta.esimle bile görüşemiyoruzEskisi gibi insanlarda uzaklasti birbirinden,burdada normal hayattada,kimsenin kimseye tahmüllü kalmamış,
Iste burda kalanlar belli ne yapsam olmadı 3 5 kisiylede burasi dönmüyor,bende yoruldum artik,isterdimki geldigimiz gibi olalim ama malesef
Herkes kendibilir canimYa bu bizle alakalı değil..genel itibari ile bi koşuşturma içindeyiz günlük hayatta.esimle bile görüşemiyoruzkimseyi arayamıyorum..
Burada da diyet zaten yıpratıp yoran bi süreç pes edince yazmak istemiyorlardır belki.
Bir de burada çok hikaye yok.kk da aktif topikler olunca girip bakıyorlardı bekli..
Rahat ol sende sıkma canını keyif almaya bak.kalan sağlar bizimdir de
Ee iyi bak...ödem çabuk gider normal beslenmeyle bile atılıyor..yağdan gitmesi çok iyi92.5 olmuşum ama -300 gr yağdan vermişim 2 kg ödem var dedi@Elif_Eylul
88 gelemedi a92.5 olmuşum ama -300 gr yağdan vermişim 2 kg ödem var dedi@Elif_Eylul
Bune lan yuhhh git şurdan
Günaydın canımGünaydın
benim nasıl zayıfladığıma bakmaya gelmiş kıskançlarOhaaa 4 ziyaretci oldu takim taklavati toplayan burda lannn gelin iste yüzünüzu gösterin atabiki varsa a
SEn yok olcan yakinda göremicekler abenim nasıl zayıfladığıma bakmaya gelmiş kıskançlar![]()
gelin eğitim vereyim ziyaretçiler