Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.730
@Maya. Kahvelerimin bi tanesinin skt Temmuz 1 haftadır onu içiyorum ki çöp olmasın diye haha
ay iç iç çöpe gitmesin :krizz:
program benim de 2 gün sonra gösteriyor :krktm:
Geçmiş olsun canım ❤️
sağol canımm :kalp:
Yaaa bende güzel olan herseyi yerim :(
ya ben de kişi çok pis durmuyorsa ve yapılan şey güzel gözüküyorsa yerim. Sonuçta mecburi dışardan yediğimiz oluyor onlar nasıl yapıyor bilmiyoruz aynı hesap

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.552
ay iç iç çöpe gitmesin :krizz:

program benim de 2 gün sonra gösteriyor :krktm:

sağol canımm :kalp:

ya ben de kişi çok pis durmuyorsa ve yapılan şey güzel gözüküyorsa yerim. Sonuçta mecburi dışardan yediğimiz oluyor onlar nasıl yapıyor bilmiyoruz aynı hesap
Bnde aynısıyım gerçi bazende üst baş pürü pak ev leş oluyor ama haha

İçiyom içiyom bitmiyor yav

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Dünde küçük kız kulağıni tutuyordu anne ağrıyor diye akşam onu goturecektik baktım küçük olan da kulağını tutuyor neyse dedim onu da alalım. Gittik ikisine de antibiyotik aldık geldik. Hiç oturamadim haftasonu.
Geçmiş olsun canım sanada çocuklarda ❤️

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Amanın

Yok yav emzirmek sağolsun bakalım kesince nolcaz birkaç aya

Ahaha ama belki almaz yav ben önden arkadan bakınca hamile demezdin sadece top karnım vardı yan dönünce belli oluyodu. O da az kilo alır belki
Şimdiden başladıysam almaya 9 . Ayı düşünemiyorum :hihi:

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939
Yeni doğum yapan eltinmi
Yok o değil :D Adana'da olan eltim. Diğerlerine zaten bakamiyor perişan haldeler hayırlısı artık. Bakamiyor dediğim yeme içme olarak değil. Fırın açtılar zevkine bu da gidiyor fırına sabahtan akşam 9a kadar. Çocuklar evde ne yer ne içer. Okuldan gelmiş dersi mi var sınavı mı var bakmaz. Çocukları da fırına işci olarak almışlar. Birini de yan taraftaki markete eleman olarak vermişler. Apartmanlara getir götür yapıyor. Daha 10 yaşındalar. Para hırsı bürümüş bunları. Zaten birbirimizi de çok sevmeyiz hayırlı olsun dedim geçtim

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.136
Yok o değil :D Adana'da olan eltim. Diğerlerine zaten bakamiyor perişan haldeler hayırlısı artık. Bakamiyor dediğim yeme içme olarak değil. Fırın açtılar zevkine bu da gidiyor fırına sabahtan akşam 9a kadar. Çocuklar evde ne yer ne içer. Okuldan gelmiş dersi mi var sınavı mı var bakmaz. Çocukları da fırına işci olarak almışlar. Birini de yan taraftaki markete eleman olarak vermişler. Apartmanlara getir götür yapıyor. Daha 10 yaşındalar. Para hırsı bürümüş bunları. Zaten birbirimizi de çok sevmeyiz hayırlı olsun dedim geçtim
Ohaaa lan ben ne okudum

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939
Eczaneden nioli yağı sipariş ettim. Akşama gelecek. Enfeksiyona kaşıntıya çok iyi geliyormuş. Dün tesadüf nette gördüm ben de. İç çamaşırına 1-2 damla damlatıyormuşsun iyi geliyormuş. Derdime çare bulamadım inşallah bu iyi gelir. Erken menopoz da korkutuyor beni. Reglim de normal olmuyor :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar