Çocuklar fırında yiyip içiyor ha bire hamur yiye yiye duba gibi olmuşlar. Kimseyi de dinlemiyorlar. Kendi cocuklari ne diyelim. Millet okusun diye uğraşır bunlar da eleman parası vermeyim oğullarımı yetiştireyim derdindeOhaaa lan ben ne okudum
Çocuklar fırında yiyip içiyor ha bire hamur yiye yiye duba gibi olmuşlar. Kimseyi de dinlemiyorlar. Kendi cocuklari ne diyelim. Millet okusun diye uğraşır bunlar da eleman parası vermeyim oğullarımı yetiştireyim derdindeOhaaa lan ben ne okudum
Hâlaaa aynı durumdamısın sen yaEczaneden nioli yağı sipariş ettim. Akşama gelecek. Enfeksiyona kaşıntıya çok iyi geliyormuş. Dün tesadüf nette gördüm ben de. İç çamaşırına 1-2 damla damlatıyormuşsun iyi geliyormuş. Derdime çare bulamadım inşallah bu iyi gelir. Erken menopoz da korkutuyor beni. Reglim de normal olmuyor
Maalesef. Hala kötü kokulu akıntı ve kaşıntı var. Tesadüf gördüm bu yağı dün akşam nette. İnşallah kurtulurum iyi gelir. Şimdi de erken menopoz mu acaba diye dert edindimHâlaaa aynı durumdamısın sen ya
Şimdi de erken menopoza taktın dimi@Elif_Eylul,
Maalesef. Hala kötü kokulu akıntı ve kaşıntı var. Tesadüf gördüm bu yağı dün akşam nette. İnşallah kurtulurum iyi gelir. Şimdi de erken menopoz mu acaba diye dert edindimsağlık ocağında hormon testi ve idrar yolu enfeksiyonu için de test isteyim yarın bari. Fsh TSH hormonlarindan anlaşılıyor erken menopoz yanlış bilmiyorsam
o yağı ben de duydum çamaşır makinesine de damlatıyorlar (yumuşatıcı yerine) ama detay bilmiyorum yanıltmıyım@Elif_Eylul,
Maalesef. Hala kötü kokulu akıntı ve kaşıntı var. Tesadüf gördüm bu yağı dün akşam nette. İnşallah kurtulurum iyi gelir. Şimdi de erken menopoz mu acaba diye dert edindimsağlık ocağında hormon testi ve idrar yolu enfeksiyonu için de test isteyim yarın bari. Fsh TSH hormonlarindan anlaşılıyor erken menopoz yanlış bilmiyorsam
avokado da kadın bedenine çok iyi geliyor. Ben yerken annem merak edip tatmıştım kadın ertesi gün regl olmuştuŞimdi de erken menopoza taktın dimi
Bence yeme içme düzenin bozuk su ne kadar tüketiyorsun eşli tedavi dedi Dr gittiniz mi?
Soğan sarımsak tüket bol belki iyi gelir kürler var soğan suyu gibi onlara bi bak iyi gelir belki
o yağı ben de duydum çamaşır makinesine de damlatıyorlar (yumuşatıcı yerine) ama detay bilmiyorum yanıltmıyım
avokado da kadın bedenine çok iyi geliyor. Ben yerken annem merak edip tatmıştım kadın ertesi gün regl olmuştuo da menapoza girdim herhalde demişti
Soğan suyu yapmıştım bir ara işe yaramadı. Regli için tekrar deneyeyim bari soğan suyunu. Eşim gitmiyor doktoraŞimdi de erken menopoza taktın dimi
Bence yeme içme düzenin bozuk su ne kadar tüketiyorsun eşli tedavi dedi Dr gittiniz mi?
Soğan sarımsak tüket bol belki iyi gelir kürler var soğan suyu gibi onlara bi bak iyi gelir belki
Bir deneyeyim bakalım faydası olacak mı bana da. 10 ml 140 TLo yağı ben de duydum çamaşır makinesine de damlatıyorlar (yumuşatıcı yerine) ama detay bilmiyorum yanıltmıyım
avokado da kadın bedenine çok iyi geliyor. Ben yerken annem merak edip tatmıştım kadın ertesi gün regl olmuştuo da menapoza girdim herhalde demişti
Neden gitmiyor senin sağlığın ona bişi olsa sen gitmesen hoşuna gider mi? Bu erkeklerin öküzlüğüSoğan suyu yapmıştım bir ara işe yaramadı. Regli için tekrar deneyeyim bari soğan suyunu. Eşim gitmiyor doktora
Simdi girdim iceri namaz kilcam@Elif_Eylul bitti mi kermes
Doğru söylüyorsun. Kaç kez dedim belki sende de mantar var sürekli tekrarlıyor diye. Gideriz birlikte diyor ama fırsat bulamıyormuşNeden gitmiyor senin sağlığın ona bişi olsa sen gitmesen hoşuna gider mi? Bu erkeklerin öküzlüğü
Biraz dünden taze fasülye var kendime de kabak yemeği yaptım cacık salataAkşam menuleriniz neler ? Yapacak yemek bulamıyorum.
Güzelll. Yakın zamanda yaptım taze fasulyeBiraz dünden taze fasülye var kendime de kabak yemeği yaptım cacık salata
Benimde taze fasulye var makarnaAkşam menuleriniz neler ? Yapacak yemek bulamıyorum.
biz kahvaltı tarzı yapıcaz, karpuz peynir vsAkşam menuleriniz neler ? Yapacak yemek bulamıyorum.
En sevdigimmmbiz kahvaltı tarzı yapıcaz, karpuz peynir vs
Afiyet olsunnBenimde taze fasulye var makarna