Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.128
Eczaneden nioli yağı sipariş ettim. Akşama gelecek. Enfeksiyona kaşıntıya çok iyi geliyormuş. Dün tesadüf nette gördüm ben de. İç çamaşırına 1-2 damla damlatıyormuşsun iyi geliyormuş. Derdime çare bulamadım inşallah bu iyi gelir. Erken menopoz da korkutuyor beni. Reglim de normal olmuyor :(
Hâlaaa aynı durumdamısın sen ya

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939
@Elif_Eylul,
Hâlaaa aynı durumdamısın sen ya
Maalesef. Hala kötü kokulu akıntı ve kaşıntı var. Tesadüf gördüm bu yağı dün akşam nette. İnşallah kurtulurum iyi gelir. Şimdi de erken menopoz mu acaba diye dert edindim :D sağlık ocağında hormon testi ve idrar yolu enfeksiyonu için de test isteyim yarın bari. Fsh TSH hormonlarindan anlaşılıyor erken menopoz yanlış bilmiyorsam

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.544
@Elif_Eylul,

Maalesef. Hala kötü kokulu akıntı ve kaşıntı var. Tesadüf gördüm bu yağı dün akşam nette. İnşallah kurtulurum iyi gelir. Şimdi de erken menopoz mu acaba diye dert edindim :D sağlık ocağında hormon testi ve idrar yolu enfeksiyonu için de test isteyim yarın bari. Fsh TSH hormonlarindan anlaşılıyor erken menopoz yanlış bilmiyorsam
Şimdi de erken menopoza taktın dimi :bayilacam::bayilacam:

Bence yeme içme düzenin bozuk su ne kadar tüketiyorsun eşli tedavi dedi Dr gittiniz mi?:(
Soğan sarımsak tüket bol belki iyi gelir kürler var soğan suyu gibi onlara bi bak iyi gelir belki

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.727
@Elif_Eylul,

o yağı ben de duydum çamaşır makinesine de damlatıyorlar (yumuşatıcı yerine) ama detay bilmiyorum yanıltmıyım

Bence yeme içme düzenin bozuk su ne kadar tüketiyorsun eşli tedavi dedi Dr gittiniz mi?:(
Soğan sarımsak tüket bol belki iyi gelir kürler var soğan suyu gibi onlara bi bak iyi gelir belki
avokado da kadın bedenine çok iyi geliyor. Ben yerken annem merak edip tatmıştım kadın ertesi gün regl olmuştu :krizz: o da menapoza girdim herhalde demişti

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.544
o yağı ben de duydum çamaşır makinesine de damlatıyorlar (yumuşatıcı yerine) ama detay bilmiyorum yanıltmıyım

avokado da kadın bedenine çok iyi geliyor. Ben yerken annem merak edip tatmıştım kadın ertesi gün regl olmuştu :krizz: o da menapoza girdim herhalde demişti
:kopkop: :kopkop: :krizz: :krizz: :krizz: Tam üstüne olması ada haha Avokado yerken aklıma gelir artık hep
Severim bak mevsiminde hele baby avokado bol limon offff:naslyany::ssrtcbya:

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939

Soğan suyu yapmıştım bir ara işe yaramadı. Regli için tekrar deneyeyim bari soğan suyunu. Eşim gitmiyor doktora :agla:

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939

Bir deneyeyim bakalım faydası olacak mı bana da. 10 ml 140 TL

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar