Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939
Bu hayıt tentürü de o ottan hazirlanmis hazır karışım. Bir şişe satıyorlar sen her gün ölçü ile tüketiyorsun. Denemekten zarar gelmez bence dene. Akıntıya iyi gelir mi bilmem adet düzenleme yapıyormuş da. Bir de eğer diyelim 7 gün fitil kullandın bir ay iyisin sonra tekrar ediyorsa ayda 1 falan veya tekrar ettikçe 1 seferlik fitil yapabilirsin. Eşini de ikna edemiyorsan en azından prezervatif kullanın hiç olmazsa birbirinizee bulasio durmaz. Ama ben sana diyim onun kullanacagi ilaç da antibiyotik yani nidazol veriyorlar 5 gün kullanılıyor
Bir doktor travazol vermişti eşin kullansin diye de. 1 hafta falan izin yapabilirse gitsin doktora o da. Bu yağı bir deneyim sonra hayıt tentürüne de bakayım bir

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Bir doktor travazol vermişti eşin kullansin diye de. 1 hafta falan izin yapabilirse gitsin doktora o da. Bu yağı bir deneyim sonra hayıt tentürüne de bakayım bir
Travazol krem onu sürsün De sonuçta kesin tedavi değil ikinizin birden ilaç kullanmanız lazım hap şeklinde. 1 hafta ikili tedavi olacaksınız bir süre korunmalı olcak ancak öyle yani yoksa her seferinde bir sana Bir ona bitmez o

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939
Travazol krem onu sürsün De sonuçta kesin tedavi değil ikinizin birden ilaç kullanmanız lazım hap şeklinde. 1 hafta ikili tedavi olacaksınız bir süre korunmalı olcak ancak öyle yani yoksa her seferinde bir sana Bir ona bitmez o
Mantar için kültür aldılar benden temiz çıktı ama. Smear da temiz çıktı. Doktora dedim neden böyle oluyor bilmiyorum dedi :koptum:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar