Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
İsteyen yazıyorMenü yazıyor muyuz yazmıyor muyuz ?
İsteyen yazıyorMenü yazıyor muyuz yazmıyor muyuz ?
Bir doktor travazol vermişti eşin kullansin diye de. 1 hafta falan izin yapabilirse gitsin doktora o da. Bu yağı bir deneyim sonra hayıt tentürüne de bakayım birBu hayıt tentürü de o ottan hazirlanmis hazır karışım. Bir şişe satıyorlar sen her gün ölçü ile tüketiyorsun. Denemekten zarar gelmez bence dene. Akıntıya iyi gelir mi bilmem adet düzenleme yapıyormuş da. Bir de eğer diyelim 7 gün fitil kullandın bir ay iyisin sonra tekrar ediyorsa ayda 1 falan veya tekrar ettikçe 1 seferlik fitil yapabilirsin. Eşini de ikna edemiyorsan en azından prezervatif kullanın hiç olmazsa birbirinizee bulasio durmaz. Ama ben sana diyim onun kullanacagi ilaç da antibiyotik yani nidazol veriyorlar 5 gün kullanılıyor
Tamam o zamanİsteyen yazıyor
Travazol krem onu sürsün De sonuçta kesin tedavi değil ikinizin birden ilaç kullanmanız lazım hap şeklinde. 1 hafta ikili tedavi olacaksınız bir süre korunmalı olcak ancak öyle yani yoksa her seferinde bir sana Bir ona bitmez oBir doktor travazol vermişti eşin kullansin diye de. 1 hafta falan izin yapabilirse gitsin doktora o da. Bu yağı bir deneyim sonra hayıt tentürüne de bakayım bir
Kullan yaa hem kilo verme işi de var ya bakarsın ordan da hayır olurBir doktor travazol vermişti eşin kullansin diye de. 1 hafta falan izin yapabilirse gitsin doktora o da. Bu yağı bir deneyim sonra hayıt tentürüne de bakayım bir
Bakayım bakalım nettenKullan yaa hem kilo verme işi de var ya bakarsın ordan da hayır olur
Mantar için kültür aldılar benden temiz çıktı ama. Smear da temiz çıktı. Doktora dedim neden böyle oluyor bilmiyorum dediTravazol krem onu sürsün De sonuçta kesin tedavi değil ikinizin birden ilaç kullanmanız lazım hap şeklinde. 1 hafta ikili tedavi olacaksınız bir süre korunmalı olcak ancak öyle yani yoksa her seferinde bir sana Bir ona bitmez o
İşte mantar değil bu bakteriyel enfeksiyon onun için de antibiyotik lazım benim teşhisim o yöndeMantar için kültür aldılar benden temiz çıktı ama. Smear da temiz çıktı. Doktora dedim neden böyle oluyor bilmiyorum dedi
Kız o ne öyle böyle çocuk olmaz,gece dedimi uyur bencede bisey var,günduź uyuyormuOf kızlar geberdim resmen 1 de uyandı hala uyumadı Allah'ım nolcaz böyle nerde yanlış yapıyoruz bir anlasam
Günaydın o surat ne eşek tepmiş aGünaydın
Kız tepti 6 da ayakta birde yapışık anne anne anne diye Şimdi çamaşır sepetinde gezdiriyorumGünaydın o surat ne eşek tepmiş a
Senin ki geceyi gündüz gündüzü gece mi yapmış yoksa kendi kendine düzen kurmuş Allah yardımcın olsun canımOf kızlar geberdim resmen 1 de uyandı hala uyumadı Allah'ım nolcaz böyle nerde yanlış yapıyoruz bir anlasam
Aman bende aynıyim şimdi hastanedeyiz bakalim ne halt olcazKız tepti 6 da ayakta birde yapışık anne anne anne diye Şimdi çamaşır sepetinde gezdiriyorum
Rast gitsin işiniz inşallahAman bende aynıyim şimdi hastanedeyiz bakalim ne halt olcaz
Amin canim sağolRast gitsin işiniz inşallah