Elif_Eylul
Daimi Üye
- #51.261
Sence kimMaşallah ziyaretçimiz bu ara bol bol var hee
Sence kimMaşallah ziyaretçimiz bu ara bol bol var hee
TeşekkürlerAfiyet olsunn
Bi gün önceden miYatış yapmaya geldik bakalim hayırlısı
Bn değil orası kesinSence kim
Valla 6 da yatış dedi 7 amelyat,birgün öncesi olmaz dedim ama geldik,simdi dr. AricaklarmisBi gün önceden mi
Bugün mü ameliyat yaniValla 6 da yatış dedi 7 amelyat,birgün öncesi olmaz dedim ama geldik,simdi dr. Aricaklarmis
Yarın ama yanlis yazilmis geri gidiyoruz gerizekalilar kavga ettim birdeBugün mü ameliyat yani
Belli zaten insanı yormaya bayılıyorlarYarın ama yanlis yazilmis geri gidiyoruz gerizekalilar kavga ettim birde
Valla okadar yorgunum ki saat 6dan beri oturmadimBelli zaten insanı yormaya bayılıyorlar
Afiyet olsun canım10:00 browni kahve
12:00 2 yumurta yarım dilim peynir 2 dilim ekmek
Salatalık
Ara kahve çiko 1 hurma
15:30 cacık 2 yk kabak yemeği
18:00
Salata 5 yk kabak yemeği
Dukan
@Elif_Eylul
Kocam okadar sevimli degildir sadece cizimleri a
Yani bence deSevimli olmasa beğenip evlenmezdin bence
Kuzucuk geçmiş olsun kötü şeylero nasıl oluyorrr
dün zor geçti biraz, anksiyete atağım tuttu daneyse şu an daha iyiyim
Adamı almışsın daha ne diyon elbet bir yerini sevmişsindirAman eskidende sevimsizdi
Aman ne huylu keçisin yav sen de. Ye niye yemiyon güzelse öyle bir yerim ki vallahi of of. Kaynanam da öyle gitrigi yerde kadını gözü tutmadı ise bitti asla yemiyor.Ben herkesin yaptıgıni yememki
Kız niye oylr diyon ben de aldığım kiloyu ilk üç ay aldım 3 ayda 3 kilo aldım toplam 11 kilo aldım doğumdan 10 gün sonra sadece 3 kilo kalmıştı. Yani çok olcak diye şey etme belki az alırsınŞimdiden başladıysam almaya 9 . Ayı düşünemiyorum
Kız sen şu hayıt tentürü var onu denesene. Çok faydasını gören duydum. Sifamzade diye bir sayfa var orda da satılıyor hem kilo verdiriyormua hem de düzenleyici. Bir dene derim tanidik biri de kullandı fayda gördüBir deneyeyim bakalım faydası olacak mı bana da. 10 ml 140 TL
Aman adamlar hep aynı benimki de direndi durdu aynı şeyler hepDoğru söylüyorsun. Kaç kez dedim belki sende de mantar var sürekli tekrarlıyor diye. Gideriz birlikte diyor ama fırsat bulamıyormuş
Biz patlıcan yemeği ve pilav yedikAkşam menuleriniz neler ? Yapacak yemek bulamıyorum.
Afiyet olsunAman adamlar hep aynı benimki de direndi durdu aynı şeyler hep
Biz patlıcan yemeği ve pilav yedik
Hayıt otu mu? Duymuştum onu regli düzenliyor diye. Kaynatıp suyunu içiyormuşsun. Aslanpençesi de iyiymiş. Ben soğan suyu yapmıştım . Şu kokulu akıntı kaşıntı geçmedi bir türlüYani bence de
Kuzucuk geçmiş olsun kötü şeyler
Adamı almışsın daha ne diyon elbet bir yerini sevmişsindir
Aman ne huylu keçisin yav sen de. Ye niye yemiyon güzelse öyle bir yerim ki vallahi of of. Kaynanam da öyle gitrigi yerde kadını gözü tutmadı ise bitti asla yemiyor.
Kız niye oylr diyon ben de aldığım kiloyu ilk üç ay aldım 3 ayda 3 kilo aldım toplam 11 kilo aldım doğumdan 10 gün sonra sadece 3 kilo kalmıştı. Yani çok olcak diye şey etme belki az alırsın
Kız sen şu hayıt tentürü var onu denesene. Çok faydasını gören duydum. Sifamzade diye bir sayfa var orda da satılıyor hem kilo verdiriyormua hem de düzenleyici. Bir dene derim tanidik biri de kullandı fayda gördü
Bu hayıt tentürü de o ottan hazirlanmis hazır karışım. Bir şişe satıyorlar sen her gün ölçü ile tüketiyorsun. Denemekten zarar gelmez bence dene. Akıntıya iyi gelir mi bilmem adet düzenleme yapıyormuş da. Bir de eğer diyelim 7 gün fitil kullandın bir ay iyisin sonra tekrar ediyorsa ayda 1 falan veya tekrar ettikçe 1 seferlik fitil yapabilirsin. Eşini de ikna edemiyorsan en azından prezervatif kullanın hiç olmazsa birbirinizee bulasio durmaz. Ama ben sana diyim onun kullanacagi ilaç da antibiyotik yani nidazol veriyorlar 5 gün kullanılıyorHayıt otu mu? Duymuştum onu regli düzenliyor diye. Kaynatıp suyunu içiyormuşsun. Aslanpençesi de iyiymiş. Ben soğan suyu yapmıştım . Şu kokulu akıntı kaşıntı geçmedi bir türlü
Sanırsam herkes kafasına göre takılıyorMenü yazıyor muyuz yazmıyor muyuz ?