Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Kocam okadar sevimli degildir sadece cizimleri ahaha

Sevimli olmasa beğenip evlenmezdin bence haha
Yani bence de
o nasıl oluyorrr

dün zor geçti biraz, anksiyete atağım tuttu da :( neyse şu an daha iyiyim
Kuzucuk geçmiş olsun kötü şeyler :(
Aman eskidende sevimsizdi
Adamı almışsın daha ne diyon elbet bir yerini sevmişsindir
Ben herkesin yaptıgıni yememki
Aman ne huylu keçisin yav sen de. Ye niye yemiyon güzelse öyle bir yerim ki vallahi of of. Kaynanam da öyle gitrigi yerde kadını gözü tutmadı ise bitti asla yemiyor.
Şimdiden başladıysam almaya 9 . Ayı düşünemiyorum :hihi:
Kız niye oylr diyon ben de aldığım kiloyu ilk üç ay aldım 3 ayda 3 kilo aldım toplam 11 kilo aldım doğumdan 10 gün sonra sadece 3 kilo kalmıştı. Yani çok olcak diye şey etme belki az alırsın
Bir deneyeyim bakalım faydası olacak mı bana da. 10 ml 140 TL
Kız sen şu hayıt tentürü var onu denesene. Çok faydasını gören duydum. Sifamzade diye bir sayfa var orda da satılıyor hem kilo verdiriyormua hem de düzenleyici. Bir dene derim tanidik biri de kullandı fayda gördü

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939
Yani bence de

Kuzucuk geçmiş olsun kötü şeyler :(

Adamı almışsın daha ne diyon elbet bir yerini sevmişsindir

Aman ne huylu keçisin yav sen de. Ye niye yemiyon güzelse öyle bir yerim ki vallahi of of. Kaynanam da öyle gitrigi yerde kadını gözü tutmadı ise bitti asla yemiyor.

Kız niye oylr diyon ben de aldığım kiloyu ilk üç ay aldım 3 ayda 3 kilo aldım toplam 11 kilo aldım doğumdan 10 gün sonra sadece 3 kilo kalmıştı. Yani çok olcak diye şey etme belki az alırsın

Kız sen şu hayıt tentürü var onu denesene. Çok faydasını gören duydum. Sifamzade diye bir sayfa var orda da satılıyor hem kilo verdiriyormua hem de düzenleyici. Bir dene derim tanidik biri de kullandı fayda gördü
Hayıt otu mu? Duymuştum onu regli düzenliyor diye. Kaynatıp suyunu içiyormuşsun. Aslanpençesi de iyiymiş. Ben soğan suyu yapmıştım . Şu kokulu akıntı kaşıntı geçmedi bir türlü

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Hayıt otu mu? Duymuştum onu regli düzenliyor diye. Kaynatıp suyunu içiyormuşsun. Aslanpençesi de iyiymiş. Ben soğan suyu yapmıştım . Şu kokulu akıntı kaşıntı geçmedi bir türlü
Bu hayıt tentürü de o ottan hazirlanmis hazır karışım. Bir şişe satıyorlar sen her gün ölçü ile tüketiyorsun. Denemekten zarar gelmez bence dene. Akıntıya iyi gelir mi bilmem adet düzenleme yapıyormuş da. Bir de eğer diyelim 7 gün fitil kullandın bir ay iyisin sonra tekrar ediyorsa ayda 1 falan veya tekrar ettikçe 1 seferlik fitil yapabilirsin. Eşini de ikna edemiyorsan en azından prezervatif kullanın hiç olmazsa birbirinizee bulasio durmaz. Ama ben sana diyim onun kullanacagi ilaç da antibiyotik yani nidazol veriyorlar 5 gün kullanılıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar