Elif_Eylul
Daimi Üye
- #31.161
Oooo benim nick özürlülügum var sen bilmiyonmuBen matruska @Elif_Eylul
Oooo benim nick özürlülügum var sen bilmiyonmuBen matruska @Elif_Eylul
Napak simdi koydum ocağa yemeği az ayağımı uzatayim zaten kızın gelmesine az kaldıHamaratlar sizinazar
Bende yemegi koydum,ayva gelmis gecen gecmis olsuna gelen yenge getirmis,onlari tatli yapayim dedim pişsinler bakalimNapak simdi koydum ocağa yemeği az ayağımı uzatayim zaten kızın gelmesine az kaldı
ama beni unutmazsınOooo benim nick özürlülügum var sen bilmiyonmu
Poğca yapmamak mümkünmü evdeama beni unutmazsın
mümkünPoğca yapmamak mümkünmü evde
Sende Allaha emanet ol canim ordami kalicaksın napicaksinbu gece köye gidiyorum ailemin yanına internet pek olmuyor orda pazartesi yada salı döneceğim inşallah hepiniz allaha emanet olun bolbol eksileirniz olsun inşallah
Ayy çokzel oluyor bu ara poğcalarimmümkünben hiç yapmıyorum
yurt dışından ablamalr geldi çocuklar birbirni görsün biraz dedik bana gelecekelrdi deprem korkusu ile köye gidek bari dedik kafamız rahat olsun bari diyeSende Allaha emanet ol canim ordami kalicaksın napicaksin
Tamam canim babanamı gidiceksin diye merak ettimyurt dışından ablamalr geldi çocuklar birbirni görsün biraz dedik bana gelecekelrdi deprem korkusu ile köye gidek bari dedik kafamız rahat olsun bari diye
babamın eşi bizi pek istemiyor ablam yoksa bizde çok isterdik baba evinde toplanalım ama işte hayatTamam canim babanamı gidiceksin diye merak ettim
Allah bildigi gibi yapsinbabamın eşi bizi pek istemiyor ablam yoksa bizde çok isterdik baba evinde toplanalım ama işte hayat
Allah'a emanet ol canımbu gece köye gidiyorum ailemin yanına internet pek olmuyor orda pazartesi yada salı döneceğim inşallah hepiniz allaha emanet olun bolbol eksileirniz olsun inşallah
Afiyet olsun canımDün giremedim. Kaynanamlara geldik. Bu hafta burdayız
Dünkü menü
Sabah : 2 kupa Nescafe
Öğlen : biraz spagetti
Akşam : 1 küçük kase yoğurt ve bezelye yemeği @Elif_Eylul
Pişerken erimişAfiyet olsun canım
Patatesi nasıl erittin kiz
Çok severim @serenajp kadar yemesemdeBende yemegi koydum,ayva gelmis gecen gecmis olsuna gelen yenge getirmis,onlari tatli yapayim dedim pişsinler bakalim
Güle güle git canımbu gece köye gidiyorum ailemin yanına internet pek olmuyor orda pazartesi yada salı döneceğim inşallah hepiniz allaha emanet olun bolbol eksileirniz olsun inşallah