Afiyet olsun bizde yapmıyoruz ne bulursak yiyoruz3te geldik denizden kızlar istedi ama sabah soğuktu,8de ciktik gittik geldim yemek yaptim 3gündür yemek yapmadim evde
Sen napiyosun

Afiyet olsun bizde yapmıyoruz ne bulursak yiyoruz3te geldik denizden kızlar istedi ama sabah soğuktu,8de ciktik gittik geldim yemek yaptim 3gündür yemek yapmadim evde
Sen napiyosun
Eve yeni geldik karamürsele gittik iyce sürttük geldikNapaysunuz bayram kuşları
Geldi canim onla gittik denizeBüyük kız gelmedimi senin
İyi yapmissiniz gördüm sindi bizde denize gittik oglan cok sevdi zırıl zırıl ağla ağla helak oldu cıkmıcam diye kız durmadı cok sıcaktı fazla kalamadık eve gelince havuzunu şişirdik onda oynuyorGeldi canim onla gittik denize
Deniz bitti havuz hee aİyi yapmissiniz gördüm sindi bizde denize gittik oglan cok sevdi zırıl zırıl ağla ağla helak oldu cıkmıcam diye kız durmadı cok sıcaktı fazla kalamadık eve gelince havuzunu şişirdik onda oynuyor
Deniz bitti havuz hee a
Oh ne güzel iyilik sağlık evdeyim koltuktan koltuğa atıyom kendimi3te geldik denizden kızlar istedi ama sabah soğuktu,8de ciktik gittik geldim yemek yaptim 3gündür yemek yapmadim evde
Sen napiyosun
Gezdik durduk habireNapaysunuz bayram kuşları
Oh gezmeler ne güzelGezdik durduk habirebu akşam da kahve alıp parkta oturduk. Ordan da kuzenime uğradım ben egişle kocamda arkadasının yanına gitti ben de eve geldim
Yav keşke köyümüz olaydı oraya giderdik evde oturmaktan sıkıldım
Ohh misGezdik durduk habirebu akşam da kahve alıp parkta oturduk. Ordan da kuzenime uğradım ben egişle kocamda arkadasının yanına gitti ben de eve geldim
Kız kv dibimde gittim ilk gün ne yapcam daha orayıkaynana gitseydin kız
İyi olmuş.İyi yapmissiniz gördüm sindi bizde denize gittik oglan cok sevdi zırıl zırıl ağla ağla helak oldu cıkmıcam diye kız durmadı cok sıcaktı fazla kalamadık eve gelince havuzunu şişirdik onda oynuyor
Oda doğruKız kv dibimde gittim ilk gün ne yapcam daha orayı
Hayır köy derken kvsiz çocuklar oynar ederdi
Yuohhh yuhhh yuıııhhGunaydin a
Hemde ne yuhYuohhh yuhhh yuıııhh