Elif_Eylul
Daimi Üye
- #87.461
Günomu
Günomu
Reklam degilRegal oldum dün gece migren tavan
Pardon gecoooo
Ayy ben çok yorgunum sanırımPardon gecoooo
Aaaa gerçekAyy ben çok yorgunum sanırım
Oo eline saglık maşallah hamarat gacıİçli köfte yaptım buzluğa atcam
Ben sana artık bişe demiyorumAyy ben çok yorgunum sanırım
Aaaa gerçek
Dün anca kurbanlari pay ettik,kiyma cekildi azini köfte yaptım attım,eylülü oyun parkina götürdük arkadasla gece 12de geldimBen sana artık bişe demiyorum
Kızz bunee masallah liste kabarıkYarın kermes var okulda poğca yapcakmışim ben,diger gün ablamlarla buluşcam kahvaltıya
Haftaya okuma bayrami var,at binmeye piknik var baska bilmiyorum a
Allah kabul etsin oyun parkı paralı olandanmı? Ne kadar verdin geçen esim 1 saatine 600tl vermisDün anca kurbanlari pay ettik,kiyma cekildi azini köfte yaptım attım,eylülü oyun parkina götürdük arkadasla gece 12de geldim
Simdi arkadaslar vardi kahveye geldiler bugün dinleneyim derim baska şey cikar
Sınırsiz 130tlAllah kabul etsin oyun parkı paralı olandanmı? Ne kadar verdin geçen esim 1 saatine 600tl vermiscok pahalı geliyor bana.
E maşallah yok yokYarın kermes var okulda poğca yapcakmışim ben,diger gün ablamlarla buluşcam kahvaltıya
Haftaya okuma bayrami var,at binmeye piknik var baska bilmiyorum a
İyi gece evdesinDün anca kurbanlari pay ettik,kiyma cekildi azini köfte yaptım attım,eylülü oyun parkina götürdük arkadasla gece 12de geldim
Simdi arkadaslar vardi kahveye geldiler bugün dinleneyim derim baska şey cikar
Ayy gecede dışarlarda sinemalardaİyi gece evdesinonu da gecelere aksan vakit hiç yok
İyimis orayamı taşınsamSınırsiz 130tl
Bitane var sınirsiz 300
Bn hiç sokmuyorım avmdekilere de burda da aynıdır bnce fiyatAllah kabul etsin oyun parkı paralı olandanmı? Ne kadar verdin geçen esim 1 saatine 600tl vermiscok pahalı geliyor bana.
Dimi dimiAyy gecede dışarlarda sinemalardane filmine gittini o saate +18 mi