Elif_Eylul
Daimi Üye
- #87.501
@bitter_im doğum günün kutlu olsun canım güzel musmutlu yaşların olsun

@bitter_im doğum günün kutlu olsun canım güzel musmutlu yaşların olsun
Bizim burdakindede sabah saatiydi kimse yoktu sakin saatlerde kimse olmuyor haftaici falan rahat oluyorBn mikrop kapar diye sokmuyorum
Açık park daha güvenli geliyor
Oğlanı ne zmn soksam hasta olurdu
Enee cok tesekkür ederim canım yaa ne bileyim ailedende kimse kutlamadı herkes unutmuş
Teşekkür ederim canım@bitter_im iyi ki doğdun
Ben hiç izleyemem korku filmiEvet o oynuyordu
Ben korkmam ki bütün herseyi seyrettim
Hadi ya aman sende kutlama bırak kutlayana yapEnee cok tesekkür ederim canım yaa ne bileyim ailedende kimse kutlamadı herkes unutmuşben bozuktum birazda açıkcası aileme karşı yani ben büyük kücük herkesin d.gününü kutlayıp hediye alan biriydim ama bu konudada akıllandım kimsen kutlamicam bende daha
Essah kızVallami
İyi yapmışsın canımBizim burdakindede sabah saatiydi kimse yoktu sakin saatlerde kimse olmuyor haftaici falan rahat oluyor
Gocanda mı unuttu gızHakket
Ayy yok taşıncam gene burdan ev bakıyoruzHadi ya aman sende kutlama bırak kutlayana yap
Oglanla sabah bi öyle sözle iyiki dogdun yaptın oGocanda mı unuttu gız
Aaa niye daha yeni taşındınAyy yok taşıncam gene burdan ev bakıyoruz
İyi bari gönlün olmuşOglanla sabah bi öyle sözle iyiki dogdun yaptın oama esim araba yaptırdık bayram haftası 45 bin girdi o fena oldu biraz bayramdada gezdirdi sagolsun
Bir önceki ev mi içinize sinmedi ?Ayy yok taşıncam gene burdan ev bakıyoruz
Ayy sorma ya yakın olmak cidden hiç iyi degilmiş geldigimden beri basımız cok agrıdı burda sevemedim bide alışamadım nedense dogdugum büyüdügüm mahalle ama huzurum yokAaa niye daha yeni taşındın